Így csinál magából hangembert a Fidesz

2015.04.29. 11:31

Adott egy szerencsétlen, a helyi kocsma állandó szereplője, aztán egy másik, kifejezetten utált vendég, és az egyszerű kocsmai emberek. A szerencsétlen emberünk csendesen üldögél naphosszat, aztán egyszer csak 2002-ben felpattan, és azt kezdi üvöltözni a nem kedvelt vendégnek, hogy Gyere te majom, szétverem a fejed! Felkapják az emberek a fejüket, néhányan egyet is értenek vele, egy pofon tényleg kijárna annak a majomnak, de nem történik semmi, a szerencsétlen visszaül. Aztán 2012-ben megint felugrik, üvölti, Na, gyere, gyere, te majom, mi van, nem mersz?! Nézik, hátha történik valami, de a szerencsétlen visszaül a fröccs mellé. 2014-ben is felpattan, 2015-ben is felpattan, de semmi. Az emberek pedig csak legyintenek, hogy micsoda egy nagyszájú csicska ez.

Majd keresnek maguknak valakit, aki tényleg beveri a pofáját annak a majomnak.

Le a fóliával! Halálbüntetést az elkövetőkre!

− ezzel a címmel tart sajtótájékoztatót Gelencsér Attila, fideszes országgyűlési képviselő Kaposváron néhány trafiktulajdonos társaságában. Így csapódott le egy nap alatt a pártban Orbán Viktor 'Napirenden kell tartani a halálbüntetés kérdését' mondata.

Az elmúlt napokban szételemezte már mindenki, milyen szinten próbálja a Fidesz a Jobbikot felülmúlni embertelen idiótaságban, csak, hogy a maradék kemény magját megtarthassa, de ebben a sajtótájékoztató-címben akkor láthatjuk is, milyen lavinát indított el Orbán Viktor.

Most azon túl, hogy a Európa Tanács tagjaként, az Európai Emberi Jogi Egyezmény alapján nem is vezethetné be Magyarország a halálbüntetést, az is látszik, hogy a Fidesz soha nem is gondolta komolyan annak bevezetését. Az, hogy a Fidesz ezzel próbál a Jobbikkal versenyezni csak még inkább a Jobbikot fogja erősíteni, a híres Csicska-elmélet alapján.