Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Fidesz áttért a chemtrail-közleményekre

2017.11.24. 15:20 Módosítva: 2017-11-24 15:20:59

Kezdjük egy fiktív párbeszéddel:

A: - A kurva anyádat!

B: - Na, így nem beszélünk, nem kurva az anyám.

A: - LÁTJÁK?! RÁM TÁMADT!! AZT MONDTA, HOGY A KURVA ANYÁMAT!!!

Így most már mindenki érti a kormány kommunikációját, pontosan ezt művelték a rezsiháborús történetükkel, és ez történik most Sorossal is. Közpénzmilliárdokból alázzák Sorost, aki a saját anyját ölte volna meg, ugye, órásplakátokon teszik ki a fejét immáron második körben, konkrétan az egész választási kampányukat csak és kizárólag rá húzták fel: aki nem Fidesz, az a sorossátán. Erre megszólalt Soros, aki egy közleményben és egy interjúban mondta el, hogy hazudnak róla, és aggódik a civilekért, akiket folyamatosan támad a magyar kormány. Ezért kampányt indít a hazugságok tisztázásért.

Ezután a Soros támogatásával megalakuló Fidesz és annak csatolt médiája naponta hatvanszor, 135-ös betűmérettel írja ki, hogy SOROS TÁMAD! Ma Hidvéghi Balázs tartott sajtótájékoztatót arról, hogy Soros példátlan támadást indított Magyarország ellen.

Az MTI beszámolója szerint Hidvéghi Balázs arról beszélt, hogy a mostani "Magyarország elleni" kampányban Soros beveti hálózata összes szereplőjét: az ügynökszervezeteit, az alapítványait, a brüsszeli Soros-szövetségeseket. Illetve, hogy Magyarország ellen hangolja "a zsebében lévő" európai és magyarországi parlamenti képviselőket is, akik "kórusban támadják" a magyar bevándorláspolitikát, a határvédelmet és a nemzeti konzultációt. Itt elolvashatják Hidvéghi Balázs egész menetét.