Olivér
4 °C
8 °C

Bokor, majmok, szántás

2003.09.29. 16:32
Az elmúlt hét elkapkodta magát, de a levegő még nem szürkült be, még fel lehetett venni a fodrost, ki lehetett bírni pár órát egy kerthelységben, vagy a grill mellett, az ég alján apró betűs szöveg jelezte csak, hogy a nyár végének kezd vége lenni.

A társadalom az elmúlt héten kevesebbet foglalkozott a társadalommal, a lépcsőn felfelé már nem jutott eszébe, hogy mennyire ketté van szakadva, sőt ellenkezőleg, úgy tűnik a magyar társadalom nevű, amúgy nem létező lény, sokkal egyénibb elfoglaltságokba öli testi és lelki erejét. Új sorozat a tévében! Csajok a falon!

Ezt egyébként jól teszi, hiszen szoronghatna is azon, hogy a biovilágháború lángoló frontvonalai egyre közelednek az országhatárhoz. Mókusok a jakutok ellen, patkányok a kazahok ellen, sünök az orosz elnök ellen. A szánalmas rágcsálók nyilvánvalóan megelégelték a rendszert és világméretű gerillaháborúba kezdtek. A német elhárítás a törzsfejlődés egyéb ágain igyekszik fordulatot kicsikarni az állatok elleni harcban. Reméljük sikerrel járnak.

Szép siker szültetett (viszont) a héten a buták pénzéért folyó harcban, amikor szíven szúrt színészek perekkel igyekeztek bulvárlapokat népszerűsíteni. Konvergenciát érzek a vásárlóerőben.

Szemben belpol harci közéletünkkel, amely amelyben most vezető jelensége az a játék, amelyet balos testnevelőtanárok játszatnak az ellenzékkel és lényege, hogy kiugrik a majom a bokorból. Teller Ede tweedzakós szelleme után, e héten Kondor Katalin ügynökmúltjára kellett volna kiugorni. A játék szerepeit a pártok mindenféle variációban eljátszották már, most, vagy a múltban, mindenki volt már tesitanár. A humán faktor hiányának megnyilatkozása fokozza az edzettséget, alázás után öt kör futás. Low Fat Magyar Testnevelési Köztársaság.

Már csak egy kis környezettudatosság kellene. A tudatból sosem elég. Egy kis tudat? Nem? A szőrmekucsmás úr ott hátul? Ti sem? Akko' viszlát jövőhéten.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?