Ágnes
2 °C
11 °C

George Michael megállította a globális felmelegedést

2007.03.05. 08:00

Kis csintalanok, most nincsenek linkek, tudjátok ti miről van szó. George derűs reggelre ébredt. A kora tavaszi nap sikamlósan játékos mintákat festett sűrűn szőrös hasára. Na most mi lesz - gondolta. Vagy égetni kellene egy kis esőerdőt, vagy lehányni egy árpádsávos zászlót - elvégre Magyarországon vagyunk. Furcsák ezek az emberek. Még nem szoktak hozzá az iskolai lövöldözésekhez, egy mészárlás kiveri a biztosítékot, miközben Dániában néhány koszos punk kilakoltatása keményebb biznisz, mint itt egy koszos punk hazugsága. Valami csiklandoz.

Lassú, buzis nézéssel negyvenöt fokos fordulatra kényszerítette drogoktól terhelt, vörösre püffedt arcát. Mi az ott? Egy kicsiny nyálkás csiga. Nevezzük Pistinek. Ó, Pisti. Milyen lassan és síkosan csúszol a lábszáramon. Ha nem lennék meleg, biztos azt hinném, hogy galaktikus mértékű üzenetet készülsz a lábszáramra nyálazni. Egy kis rúnát rajzolsz? Nem, egy szentjobbot. Nem ciki? Csak ha jelzőként használom? Elég síkos. Van foganatja?

FOGANAT

Na, ennyit a magyarokról, gondolta George Michael. Buzi vagyok, lelőnétek, jobbos vagyok, gázosítanátok. Ja, nem, ha zsidó lennék. Vagy miazisten, sose tudom, picsába. Ez nehéz. Koncentráljunk a környezetvédelemre. A környezetvédelem krosszplatform és menő.

Egy csiga mászik a lábszáramon. A csiga sír, mert nem szortírozzátok a hulladékot. Sőt a kutyátokat az utcán szaratjátok, rohadt budapestiek, halljátok, sír szegény éticsiga, és a születési anyakönyvetekre nyálazza, hogy bűnösök vagytok. Miattatok sír a rózsaszín delfin.

Miattatok szörcsög Marilyn Manson, miattatok facsarja a szempilláit Gyurcsány "Placcs" Ferenc, hát ilyen rossz emberek vagytok ti? Biztos panelban akartok halálra égni? Biztos a vizitdíjtól akartok idegbajt kapni? Nem érdekel titeket az újpesti égbolt? Ott látni a jövőt. Véres hajnal és szűzi apokalipszis a naplemente kékfestős szörnyei. Mi, indexesek, tudjuk.

George finom oxigénekre ébredt. Nem tudta, hogy egy kedvesen izmos néger fiúcska fújta rá a magyarság nedves üzenetét, vagy Mr. Planet kellemesen lebarnult alteregója ugrott ki a kenyérpirítóból. Sajnálom, tessék csatlakozni Európához, bármit is jelentsen ez. Bár önök tudják, hiszen szavaztak ez ügyben.