Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Folyadékbevitel, sópótlás, állatos szex, Görög Zita

2005.08.01. 16:02

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Andríj Juscsenko vagyok, rasztafariánus filozófus, pszísebész, az Index kánikulai tudósítója. Ez itt alattam pedig a legújabb M6-os, 507 lóerős Palma gumimatrac, amely segítségemre lesz a továbbiakban.A Beverly Hills-i Deák Bill Gyula Lakópark egyik villájának feszített víztükrű úszómedencéjéből jelentkezem. Nemsokára kezdődik a Rasztafári Nagymise.Az utóbbi években sokkal többször figyelhető meg rendkívüli, gyakran hosszantartó meleg időjárás. Ez, miként az ózonlyuk, az üvegházhatás vagy éppen lábszag, számos problémát okoz mindannyiunknak. Lassanként kezd darázsfészekké válni időjárásunk házatája. Ezért közös erővel kell fellépnünk ellene, valahogy úgy, ahogy Semjén Zsolt a Marilyn Manson-koncert ellen. Remélem, mindannyian követik az ÁNTSZ utasításait, tartózkodnak a fizikai munkától, mint ahogy minden normális ember, és rengeteg folyadékot vesznek magukhoz. A képen megfigyelhetjük a kerthelyiség rendeltetésszerű használatát, külön szeretném fölhívni a figyelmet a bőrtokos Sokol megfelelő asztalrahelyezésére.

Kisvártatva.Megfelelő mentális és fizikai felkészüléssel a kánikula megelőzhető! Kánikulában az emberi agy tevékenysége gyakorta a kritikus szintre csökken. Szamojéd tudósok fölfedezték azt a hormont, amely magas külső hőmérséklet hatására termelődik az agysejtekben, és a megnöveli a szervezet Görög Zita-hírigényét. Ilyenkor legjobb, ha hanyatt fekszünk, a nap felé tartott hónaljunkkal megpróbáljuk helyreállítani önbizalomszintünket, mint Csisztu Zsuzsa, és erősen Görög Zitára gondolunk.

Ilyenkor se feledkezzünk meg a rendszeres folyadékbevitelről szervezetünk tekintetében.

Segítségként itt közöljük azt az egyedülálló felvételt, fotóarchívumunk féltve őrzött kincsét, amely egy Mennyországbeli Harley Davidson-találkozón készített egy részeg paparazzi Görög Zitáról.Erről jut eszembe, az Index Kánikula Munkacsoportjának birtokába jutottak BB Évi eddig eltitkolt Wartburg-pornósorozata is,

egy állatos felvétel,

meg egy pedofil. Sose hagyjunk gyermekeket, állatokat (kutyát) zárt, szellőzés nélküli parkoló autóban!

VV Sanyi, PP Pali és KK Karcsi hírhedt sör-nejloning-sárgarépa pornóját csak a legedzettebb olvasóinknak ajánljuk, még akkor is, ha a pornó jótékony hatása a kánikulára közismert a tradicionális kínai orvoslásban.

De evezzünk tovább!Kánikulában ne csak a fizikai munkavégzést csökkentsük, de mindenképp kerüljük a továbbtanulást! Különben is: szerintem, aki egyetemre felvételizik, az megérdemli, hogy jól megszívassák. Régen az ilyeneket elvitték egy évre Lentibe, újságpapírt égettek a lábujjai között, megkanalazták, vonatoztatták, és sósavat itattak vele. Akkor nem sírtak, mint a fürdőskurva, hogy jaj, ennyi a pontszám, meg annyi a pontszám! Akit fölvettek, annak kuss, akit meg nem, annak kétszer kuss, kész, ennyi. Húzzon mindenki kapálni, haza. Mi szükség van itt másfél millió ügyvédre? A képen meg én vagyok, miután letettem a hidegburoló szakmunkásvizsgát. Édesapám szerzett nekem egy öltönyt a hentestől, és egy napszemüveget a közeli hegesztőműhelyből.

Jól mondta Dessewffy Tibor, véget kell itten vetni a panaszkultúrának. (Felvételünkön konkrétan Dessewffy Tibor Zakopane határában meglepő hangjelenség kíséretében vet véget a panaszkultúrának.)

Pedig, ha valaki, hát ő tudja, minek kell végetvetni, és minek nem. Nem hiába tvisztelt át annyi éjszakát Lendvai Ildikóval.Sajnos az ózonlyuk további tágulása miatt kénytelenek vagyunk fölfüggeszteni adásunkat. Ezzel búcsúzik Beverly Hills, búcsúzik Andríj Juscsenko, a viszontlátásra! Ügyeljenek a rendszeres folyadékbevitelre és a sópótlásra!Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?