Márta, Flóra
21 °C
34 °C

Konkrétumok ideje

2004.03.08. 08:33
A konkrétumok jó dolgok, de inkább általánosságban állapítsuk meg, hogy Medgyessy Péter miniszterelnök megerősítette médiajelenlétét, egy ügyesen elhelyezett torgyáni erejű víziócsomaggal, ez vezeti fel a friss témát, amelyet frappánsan nevezzünk "koalíciós feszültségnek". Másrészt pedig az ellenkező információk dacára vagy hatására fellendült a gazdaság a héten.

* * *

Férgek éve az idei. A féreg bután mocorog az űrállomás padlóján. Kupa Mihály erélyesen széttiporja, majd álmoskönyvvel a kezében az ötös modul kémlelőjéhez lép és kicsit elbambul a közelben lebegő amorf polikitin gombócon, amibe a begyűjtött űrszemetet forrasztják. Arra gondol, hogy Charlize Theron nem viszi haza a szerepeket.

* * *

Charlize Theron nézte, ahogy a falon menetelnek az emberek. A globális felmenetelés megolvasztotta rúzsát és megrepesztette kedvenc ikebanáját.

* * *

A vörösek főtermének bejáratánál a félfára suhintottam a raillel, ezért közel százzal röppentem zászlajuk felé. Van egyszerű lecsapás és bár több védő volt érdemesebbnek láttam fraggelni. A jobbra álló zömök komát szinte rögtön kiszedtem. A másik, aki ott állt, egy rémesen erős csaj, valószínűleg nem kapcsolt olyan gyorsan a hirtelen vérfelhőben, így egy szinte egyenes hátrálás után őt is leszedtem (kiváló, hangzik el ilyenkor), hogy rögtön a zászlónál teremjék és hátas rajtot vegyek a kékek házikója felé, amikor lentről egy hüllő belémlőtt.

* * *

Kérem legyenek megértőek és türelmesek a nácikkal!