Viola
-5 °C
-2 °C

Zselé-holo-defaktóz

2002.12.16. 08:29
E héten kedden a Svéd Akadémia nagy meglepetésre Kertész Imre helyett az áfonyás túrógombócnak ítélte az irodalmi Nobel-díjat. A világ értetlenül áll.

A hét másik érdekes félreértése, hogy úgy tűnt Donald Rumsfeld iraki emigránsokat csuklóztatna Taszáron, de kiszivárgott, hogy mindössze a Bon Jovi együttest tervezik tőrbe csalni a legközelebbi nemzeti parkban.

Megkereste ezügyben Tariq Aziz alsátánt Sean Penn filmszínész, aki egy rég megszűnt tinédzser popmagazin értesülései szerint családi erőszakot követett el Madonnával szemben. Madonna megkereste ezügyben James Bondot, hogy magával verekedhessen a tinédzser popperek szeme láttára, akik ezügyben esetleg Trianonnal (nemzetünk vérével) koccintanak az egészre.

Penn amúgy jól viselte a motozást és egy pezsgőt küldött Szaddám bátyámuramnak, a várható hologramtámadásra való tekintettel.

Mi szerencsére az EU-ba defaktóztunk pénteken. Kicsit ugyan nőtt az agyukat idegengyűlöletre használó emberek aránya, majd jobb lesz, ha már nem leszünk kezdők.

Az ünnepekbe torkolló célegyenes előtt nem sokkal már teljes sebességen dolgoznak a zselégyárak, hogy legyen mit tenni a szaloncukorba. Döntik a tőkét a fenyődílerek, bálaszám készül a mákosbeigli. Fellángol a drogvita. Az Index állásponti mellékletet szentelt a kérdésnek tűnő problémának, amelyben az iskolai vécében dohányzó diákok is ellehetetlenítéséért emel szót.

Mindez persze semmi ahhoz képest, hogy az indiánok hosszúfejűek, vagy széles és laposfejűek, de minimum japánok. Hadd búcsúzzam egy népszerű magyar popsztár mondásával: nagy teniszező voltam, vagy akartam lenni.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!