Alfréd
-2 °C
2 °C

Meleg Magyarországért Mozgalom

2005.02.16. 06:28
Elhervadtak a fakeresztek, amikkel a téli napforduló fontosságára hívta fel a figyelmet az a frusztrált kis mókusőrs, amelynek ezen kívül még csak weblapok és zsebrádiók feljelentésére futotta a programjából. De sebaj, van másik bohóctréfa: a Jobbik most az SZDSZ netes közvéleménykutatására válaszol, mert azok a kérdések szerintük a drogfogyasztást és a homoszexualitást népszerűsítik, ami egy kérdéstől legalábbis érdekes. Csak arra tudok gondolni, hogy a Jobbik agytrösztje átolvassa a kérdéseket, és mint iraki katonák a buzibomba felhőjében, egyszerre képtelenek ellenállni a késztetésnek, tétován egymáshoz nyúlnak, és aztán az orgia után zavartan öltözködve leszűrik: ez a kérdés rettentő veszélyesen népszerűsíti a homoszexualitást. Más magyarázat különben sincs egy olyan pártra, amelyet egy Varnus Xavér-imitátor vezet, és fő témája a homoszexualitás.

Na mindegy, olvassa el a jobbikos kérdéssort, akit érdekel, aztán döntse el, akar-e keresztény Magyarországot. Protestánsok, figyelem: nem keresztyén. De mielőtt szavazna, megmutatnám, hogyan számol a Jobbik szavazatot.

function go_there_n() { alert("A MI HAZÁNKAT, A JOBBIK MAGYARORSZÁGOT EDDIG A SZAVAZÓK 74 %-A VÁLASZTOTTA.\n(Egy gépről csak egy szavazatot regisztrálunk.)\n\nÖn nem támogatta a Jobbik Magyarországért Mozgalom céljait.\nBiztos, hogy ezt akarja?"); window.location="http://www.amihazank.hu/test/index.php?mire=n&ugor=n"; }

Ebből a kódból világosan kiderül, hogy akárhova is nyomkodunk, az eredmény mindig 74 százalék lesz, az ugyanis hardwired, bele van kódolva mozdíthatatlanul. Itt kérem hamisítják a szavazatokat. Tessék azonnal lezárni a netet. Vagy talán kézzel számolgatják össze, és naponta frissítik? Akkor meg tűnés az internetről, de sebesen, már csak a kikapcsolhatatlan háttérzene miatt is. Magyarország többet érdemel.

Igazítás helyre

Mint azt a reáltudományokban jártasabb olvasók tömegei jelezték, a Jobbik oldalán mégiscsak változik az eredmény, és mostanra már csupán 37 százalék gondolja úgy, hogy ne legyen példakép a buzikból. A fenti melléfogást mementóként megőrizzük, legközelebb óvatosak leszünk, és koncentrálunk az írott malasztra, mert az is elegendő. Magyarország még többet érdemel.

Ja és elnézést Xavértól is.