Vince, Artúr
-6 °C
2 °C

Horn Gábor belépett a Monty Python csoportba

2005.12.23. 14:48

Ezt most vicc vagy hekk?

Az Év Legidiótább Karácsonyi Üdvözlőlapja konteszt többnyire szoros versenyt szokott hozni, de rendre az eufemizálva politikusoknak nevezett társadalmi csoportból (vö.: bagázs) kerülnek ki a győztesek.

Idén elmaradt a nagy küzdelem, toronymagasan nyert Horn Gábor "A menóra lenyomja a sátánista karácsonyfát" fantázianevű kreációja.

Klikkeljen, nagyítunk.

A vizuális sokkot még nem hevertük ki, úgyhogy inkább csak egy kis előtörténetet pengetünk: Winkler, a Totalcar-führer, volt metálgitáros és Bathory-rajongó tanakodott azon, hogy milyen, kicsit metálosabb karácsonyi üdvözlőkártyát kreáljon majd a Totalcarnak jövőre. Ultimátus poénként a lefelé fordított karácsonyfa (kell magyarázni? fordított kereszt!?, hm?) jutott eszébe, volt is nagy röhögés, minden, de, ugye az élet a legnagyobb Monty Python, és űberolja a legabszurdabb tréfát is. Levelet hozott a posta. Horn Gábor Szadesz-ügyvivő és polállamtitkár üdvözlőlapját hozta, amelyet alant közölünk kép (jpg) formájában.

És mostan nem próbáljuk kommentálni a kommentálhatatlant. Az Év Legidiótább Karácsonyi Üdvözlőlapjának szimbolikája olyan terepre vinne, ahová a Demokrata vagy a Magyar Fórum publicistái is csak védőöltözetben merészkednek.