Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Boros Imre megsérült a Memento 2 forgatásán

2002.08.28. 10:48
Egész Hollywood megrendüléssel fogadta a hírt, hogy a rekordösszegért szerződtetett népszerű magyar színész-politikus balesetet szenvedett a nagysikerű Memento második részének forgatásán. A film folytatása a '80-as években, Magyarországon játszódik, ahol Dave (Boros Imre), a kiskunhalasi téesz gondnoka egy alámondásos videófilm megtekintése közben rájön, hogy munkáltatói évek óta titkosügynökként alkalmazzák őt. A felismerés súlya alatt összeroppanva megpróbálja feldolgozni és megérteni múltját, miközben az Elnök elitkommandója elől menekülve törvényen kívüliként bújkál a Hortobágyon. Dave-et elkíséri útján Pamacs, a cirkuszi tacskó, illetve a téesz titkárnője, Gréti. Grétit a szintén rekordgázsiért dolgozó Dávid Ibolya alakítja.

A szerencsétlen baleset a szakszervezeti fenyőünnep-jelenet felvételei közben történt, ahol Dave az asztalon táncoló indiszponált Grétit próbálja megmenteni egy gyilkos pezsgősdugótól. A köztudottan kaszkadőr nélkül dolgozó Boros azonban belelépett egy bóléstálba és könnyebb sérüléseket szenvedett. A forgatás nem szakadt meg, a színész felépüléséig az eddig Boros fenékdublőreként dolgozó Matt Damon helyettesíti a népszerű sztárt.

I don't know who I am.