József, Bánk
-6 °C
0 °C

Droidzóna

2005.11.18. 08:50
Van már ilyen is, hogy netkampany.hu, ott beszéli meg az internetes jobbostibi a másikával, hogy melyik fórumon kell reprezentálni a kereszténydemokrata vagy milyen értékeket. Lehet, hogy van liberálisban meg szociáldemokratában is, de ők nem teszik az ablakba a manipulációs katalógust.

tanítsanak inkább majmokat mezőgazdaságra
A honlap arra való, hogy az ifjú kereszténydemokrata, aki még nem tudja pontosan, miért is kell utálni a buzikat és a liberálisokat, itt megnézhesse. Sőt nemcsak azt keresheti ki a vállaltan egyoldalú forrásokból, hogy mit gondoljon, hanem azt is, hogy mit írjon be a fórumba meg a chatbe, ha netán az a tiszteletlenség éri, hogy vitatkoznia kell. Jelen formájában sajnos még szerény teljesítményszintű kereszténydemokratákat nevelhet csak. Oda van írva, milyen igazságtalan, hogy a melegek ügyében eddig elsősorban a melegek nyilvánultak meg, ami tényleg felháborító, nem is értem, miért hanyagolják melegkérdésben a vasutasokat, az amputáltakat vagy éppen a kereszténydemokratákat. (Akik persze attól fáznak legjobban, hogy becsülettel felmutassák a közös halmazt.) Gondolom, később majd felkerülnek a részletes magyarázatok is, hogy mondjuk a buzinak nem lesz gyereke, ezért haszontalan; és ha valaki a csúnya liberális szólásszabad fórumon ellenveti, hogy talán a megszületendők mellett a már élők boldogsága is lehet szempont, akkor majd arra is lesz valami patron, például hogy írva vagyon. De az is lehet, hogy nem lesz; a már fenn lévő anyagok oly mértékben nélkülözik az ellenérvek bemutatását, hogy a lap még a komcsi szemináriumok szintjét sem üti meg, inkább tűnik robotszerelő üzemnek.

Nyomorult látvány a droidgyár, főleg itt a neten, ahol két kattintással megtalálja az ember, hogy a pingvines film nem az igazi érv a hagyományos (?) család mellett, tekintve a nagy számú meleg pingvint és a nem meleg pingvinek promiszkuitását. Súlyos beégések melegágya a modern kereszténydemokrácia, ha ez az. Kérem az Isten nevében az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetséget, hogy tanítsanak inkább majmokat mezőgazdaságra, ha már a társadalmi hasznon törik a hülye fejüket.