Viola
-6 °C
-2 °C

Faszisták

2004.09.16. 07:23
Faszozott-e Németh Imre? Szerintem nem, mostanában már nem, és pláne nem a parlamentben, de kisfiúkorában biztosan. Viszont kihagyott egy remek alkalmat a faszozásra, mondhatni elbalfaszkodta: akkor, amikor a Hír tv riportere megkérdezte erről, és még azt is volt pofikája megemlíteni, hogy videofelvétel van róla - na akkor kellett volna tisztán, érthetően odavágni: faszok.

Akár a faszizmus rémalakját is megidézik, ha kell.
Miről van videofelvétel? Németh Imre azt mondja az ellenzéknek: ezt kapjátok el. Utána meg dörmög valamit a bajsza alatt, ami olyannyira nem érthető, hogy fent említett riporternek látszó tárgy is a szájmozgásra volt kénytelen hivatkozni. De azért fennen hirdetik, hogy nekik videofelvételük van. Hát talán próbáljanak bóbiskoló képviselőket videózni, aztán akkor lehet botrányt csinálni abból, mit álmodott az a gonosz komcsi. Videofelvétel van róla.

Ejnye, fiúk. Skacok. Skaszok. A Csisztu-pornó azért nagyobb fogás volt. De nem is szólt volna akkorát, ha csak a paplan alatt mocorog valami. Ott tényleg volt faszozás.

Másrészt. Bácsfi Diána ugye azért lett kitalálva, hogy eltereljék a figyelmet a megszorító intézkedésekről; Diánát maga Gyurcsány Ferenc varrta össze disznóbőrből, a kézivezérelt szennysajtó pedig ügyet csinált belőle. Diverziót. Erre most mi a téma? Most, amikor Draskovics Haynau megkapta a továbbmeneti zsetont? Az, hogy Németh Imre mit akart mondani ahelyett, hogy mbfummbf. Tehát a Hír tv Gyurcsány segédcsapataként el akarja terelni a figyelmet a megszorításokról. Akár a faszizmus rémalakját is megidézik, ha a fasizmus nem elég. Vigyázz, magyar, éberség, kitartás. Az a gyanús, ami nem gyanús.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!