Sára, Márió
2 °C
6 °C

Láncos kutya

2006.05.30. 08:00
Végre megkapta az az alattomos Pokorni a magáét (Jedem das Seine!), a sunyi zsidóbérenc, aki benyomta az iskoláinkba a zsidó holokausztot, meg szóba áll a gyökértelen kozmopolitákkal. Ott a selyemzsinór a Magyar Nemzetben. Álnéven, valahonnan a magasból aláhullva, [mert Egei Antal nyilván nem létezik] bábszínház ez, mátrix. Olyan nyers hatalomtechnikai eszközök villannak meg itt, kedves barátaim, amikről eddig politikus nemigen beszélt. Ahogy a pénzbehajtás szükségszerűségéről, úgy a belső módszerekről is hallgattak. Például hogy a fraternizálás a fronton büntetendő, hogy aki szóba áll az ellenséges sajtóval, az maga is ellenség, és aki egyáltalán bármit is tesz a pozíciójáért, az alattomos törtető. Meg hogy Nagy Testvér figyeli, merre smúzolsz, valamint lehozatjuk a Magyar Nemzetben, hogy egy oviba jártál Landeszman rabbival. Ez már nem a vita, hanem a rituális úrfelmutatás és a paranoid hiszti.

A Fidesszel most nem illik foglalkozni, hanem szemérmesen félre kell nézni, mint egy kivillanó segg láttán.
Mi azok a lovagok vagyunk, akik holokauszttal nem foglalkoznak - mondja a cikké lett ige. Ha Pokorni holokauszt-emléknapot meg emlékművet akar, akkor nem velünk van. A holokauszt zsidóügy, mi meg a magyarok vagyunk. Igaza van a szerzőnek: Pokorni stratégiája mindig is azon a felismerésen alapult, hogy azok a magyarok, akik szerint mondjuk a holokauszt nettó zsidóbiznisz, szerencsésen kevesen vannak, viszont az összes többi fajta magyar meglehetősen kellemetlen társaságnak találja őket.

Morálisan elfogadhatatlan. Jobboldalilag.

A lényeg azonban nem ez. Pokorni Zoltán fő bűne itt kendőzetlenül leírva az, hogy magától erősíti a pozícióit ahelyett, hogy dorombolva várná az előléptetést. Ide szalad, oda szalad, lobbizik, támogatókat szerez a rohadék. Meg játssza a normálist! Bizonyára ő akar lenni az Isten. Holott Pokorni csak annyit tud, hogy nem feltétlen isten kell a párt élére, meg nem úgy van az, hogy bármit el lehet játszani, istent például nem annyira. Vannak ilyen folyamatok a történelemben, amikor a vezér helyére nem másik vezér, hanem másik rendszer kerül.

Egyébként nekem ez a Navracsics is gyanús. Még az is lehet, hogy létezik a zsidóbérenc tanárok összeesküvése.

Igen, tudom, túl sokat foglalkozik a sajtó a Fidesszel, ahelyett hogy az alakuló kormány körme alatt keresné a piszkot; annyit csámcsog szegény Fideszen, hogy az már illetlen. A Fidesszel most nem illik foglalkozni, hanem szemérmesen félre kell nézni, mint egy kivillanó segg láttán.

De hát kérem szépen, ha már egyszer a segg kivillan, akkor avval a média és a publikum foglalkozni fog. Mert nemcsak zsidó, de buzi is, kedves barátaim. Vagy ha így jobban tetszik: színházunk közönsége kedveli a királydrámát.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft