Judit
3 °C
7 °C

A Karacs Lajosné-emlékérem

2002.09.12. 16:58
Azután, hogy Nemeskürty István megkapta a Tőkés László-díjat, az első kedves baráti viszontgesztus nyilván az lesz, hogy Tőkés László viszont átveheti a Nemeskürty István Érdemrendet. Nem szabad azonban megelégedni ennyivel, hiszen a termékkapcsolás más területeken már az édestölcsérrel összefóliázott hónaljöblítőig jutott, és itt legeslegalább ilyen fontos üzleti célok lebegnek a határokon átívelő nemzeti egyszem előtt. Kötelező tehát most már felcsapni a telefonkönyvet, kikeresni belőle egy Tőkés Istvánt, és átadni neki a Nemeskürty László-emlékkarikát; majd még a másnapi lapzárták előtt előkeríteni Nemes István fantasy-írót, és a Lászlótöke Díszkürtöt adományozni neki.

De gyorsan ám - a Munkáspárt titkos érdemverdéiben már kifent ziherejsztűvel várnak a Karacs Lajosné Emlékkeresztek. Csak a határozottságon múlik, kié lesz a holnapi címlapsztori.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?