Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Újmagyar kesergő

2002.08.30. 10:55
Squash-pályát a Budavári Mátyás-templomba? Night Clubot a Néprajzi Múzeum tetejére? Persze, hogy persze! Cégünk az Ön és a lakosság szolgálatában. Tekintse meg referenciamunkánkat most! (Gellérthegy, kicsit a szobor alatt, éppen a betontörmeléknél.) És ez még csak nem is minden. Mi, akik csak Önért és a lakosságért vagyunk, holnapra megforgatjuk az egész világot, de ha már azt nem, akkor építünk. Engedélyek benemszerzése néhány perc alatt, aztán hegyibe! A hegyeken, meg a dombokon otthon vagyunk. Most a Rózsán, ahol a néhai bolsevik helytartó házát tesszük kicsit lakájosabbá. Béreljük, csinosítjuk, bővítjük, aztán majd csak lesz vele valami.

Igaz, sokan nem értenek minket. Packáznak velünk. A bürokraták, meg a nomenklatúra emberei nem értik az új idők új szavát. Papírokat kérnek tőlünk, meg papírokat gyártanak nekünk és rólunk. Rendőrséggel nyomoztatnak, ügyészséggel feljelentetnek minket, sós kútba vetnek, onnan is kivesznek, kerék alá tesznek, onnan is ki vesznek minket, akik Önért és a lakosságért vagyunk. Pedig mi városképet és arculatot formálunk. Szándékunk nemes, ízlésünk kifinomult, környezetvédelmi elhivatottságunk vitathatatlan. Látjátok feleim szümtükkel mik vagyunk? De akár tetszik, akár nem, mi itt vagyunk.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?