EL1TE HAX0R Polgári Kör

2006.02.14. 08:31
Szeretném visszafogni a felháborodást, ha a felháborodás gyeplője a kezemben volna; mondanám a felháborodásnak, hogy hő, meg lábhoz. De a felháborodás csak pereg-pereg, azt már ember meg nem állítja, zeng a ház, akkora botrány van, hogy megszólalnak a kövek, de még a tökök is, és azt mondják: Watergate.

Kábé a tizedik Watergate ebben a ciklusban.

De ez most akkora, hogy Hiller István - logopédusai tanácsa ellenére - egy hétig ismételgeti, hogy szerver. Bementek a fideszesek a szerverre, onnan a titkos kampányanyagot lelopták, Hiller haver idejekorán napvilágra került. És így már nem fog akkorát szólni, mint amekkorát szólhatott volna, és bizony lássuk be, Hiller haver óriási ötlet. Hogy legyen nekik is Kovács Pistijük, mert annak magas a coolness faktora. És a Hiller Pisti játssza el azt, mert neki meg nulla.

egy faf
Kyrie eleison! Kyrie eleison, basszameg, Achtung! Mi az istenre készülhet az a csapat, amelyik Hiller István arcát pólóra álmodja, meg földbe szúrható táblára, sőt a félarcát, mint egy James Bondnak? Persze ott kezdődik a rettenet, hogy egyáltalán indítják a választásokon: őt, aki tigrisugrással kapta ki Medgyessy kezéből a lúzerkupát, hogy aztán a beszédhibájával, a bumfordi tompaságával, a szőke zsánerével és pokornikus görccsel megélhesse a címzetes pártelnök sanyarú sorsát. Akinek szinte másnap csavarta ki kezéből a pártot a miniszterelnök, pánikban, hogy még hozzányúl valami gombhoz. Aki a minimális politikusi alkalmasság nyomait se mutatta fel soha, és tényleg kiérdemelte a párton belül is a Hiller haver gúnynevet, de csak a háta mögött.

Hát szóval egy faf.

Hiller saját jogán is öngól. De ki az, aki felvesz egy Hiller-pólót? Hova? Vagy aki felrakná a meredten bámuló fél fejét egy plakátra; igen, Jean-Michel Jarre meg Schwarzenegger is, de ők nem úgy néznek ki, mint Hiller haver, és nem közszolgálatra jelentkeznek be így. Meg az ilyen félpofájú óriásplakát azt a benyomást kelti, mintha az ablakban jelenne meg hirtelen egy Godzilla méretű alak. És ha ez filmplakát lenne, akkor abban a filmben a végén legyőznék az óriásgyíkot, nem megválasztanák képviselőnek. Ugye.

Ha legalább mérsékli ezeket a borzalmakat az, hogy a Fidesz lelopta az ötletparádét, és odavetette a házisajtójának, akkor köszönjük, szép munka volt, fiúk. Nagyszabású bűnügyet sikerült megakadályozni. (És közben egy másikat elkövetni.) Plusz: mi mást is érdemelne az a kormányzó párt, akinek a jelszava pirosvirág? Pirosvirág, mi, hülyegyerek? Mért nem mindjárt kardhal?

Valami hajléktalan majd leüli a büntetést.
Belegondolni is rossz, hogy ezek így őrzik a titkot. Ennek az országnak a megszállásához semmilyen hadsereg nem kell, sőt Mucuska se, csak be kell írni a jelszót. (Nyilván password.) Milyen hibákat követhetnek el kormányzás címén? Az megfigyelhető, hogy ha valami az életben egyáltalán fontos nekik, akkor az a választási kampány. A többibe büntetlenül beleszarhat utána négy évig, de erre odafigyel. Na és ezt a legfontosabb djágaszágomat az a jelszó védi, hogy pirosvirág. Hát akkor lopják is el. Az érdekel a legkevésbé, amikor egymás kreatívjait lopkodják.

A másik, a borzalom leleplezője, a hű de dörzsölt fideszes, az meg a pártirodából tölti le az anyagokat. Mert ő akkora nagy hekker. Talált a fórumon egy jelszót, beírja, és tölti buzgón és büszkén lefele. Kovács Pisti a hasát fogja, és jót röhögnek a suliban az ostoba elektromos taplón, aki a pártirodából hekkel egyenesen, mert fingja sincs semmiről.

Pár nap, és meglesz a magyarázat, és pont megfelel majd a házisajtónak. Gondolom, betévedt az utcáról megint a nyomdász, a bolygó Kenéz elvtárs a bolsitagozatról, és megengedték neki, hogy pár napig letöltögessen. Ő azt mondta, a székely himnuszt. Nem gyanakodtak. Az a jó szívük, az. Valami hajléktalan majd leüli a büntetést. Ha úgy alakul, hogy le kell.

E héten tehát a választás témája az, hogy a gyámoltalan hülye, vagy az ostoba tolvaj jobb-e nekünk. Ezekből az élményekből kell majd átlagolni.  • Hírek
  • Megtakarítás