Olivér
4 °C
8 °C

Hujber Ferit lelövik, ugye?

2007.05.11. 09:34
Hujber Feri, a sármos színész hetek óta izomból tematizál, de bizony úgyabbul, mint ahogy Tamás Gáspár Miklós tudja szidni a nemzetközi burzsoáziát! Nézzük a mai termést! Szigorúan fiktíve.

A mai Népszabadság vezető anyagában kiemeli: Hujber Feri elkötelezett híve az egészségügyi reformnak, támogatja a konvergenciaporgramot, és síkra száll az euro 2014-es bevezetése mellett. A sármos színész szerint a Fidesz a tűzzel játszik, amikor ordas eszmék melegágyaként szolgáló csoportokkal szűri össze a levet.

A Magyar Hírlap tudósítása szerint Hujber Feri szívesen utazik magyar gyártmányú buszokon, és tervezi, hogy ellátogat a hamarosan újrainduló Ikarus-gyárba, ahol megtekintheti régi kedvencét, az 1959-es évjáratú Ikarus 31-et.

Manipulált fotón, Hitler-bajusszal, horogkeresztes karszalaggal, SS-egyenruhában ábrázolja Hujber Ferit a Magyar Nemzet. A polgári napilap három nagy publicisztikában is foglalkozik a sármos színésszel. Az egyik írás - amelyben egyébként a melegházasságok azonnali engedélyezését, a keménydrogok és az állatos pornó legalizálását követeli a szerző - kiemeli: Hujber remélhetőleg rövidesen a történelem szemétdombjára kerül.

Hujber Feri és Somogyi Santana Lorena (a Jóban, rosszban sztárja) lehetséges románcának esélyeit latolgatja a Napi Gazdaságban Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. vezérigazgatója. Jaksity szerint a sármos színész ugyan réssel nyitott, majd eső csatornába került, de semmiképpen sem érdemes shortolni, mert fundamentálisan 10 százalék körüli diszkonton forog.

A sanghaji és a sencseni tőzsde összeroppanásától tart Hujber Feri a Világgazdaságban. A sármos színész szerint a kínai részvények jócskán túlértékeltek, és félő, hogy nem sokára kidurran a lufi, mint Pamela Anderson szilikonmelle a mikróban.

Hujber Ferenc: A Kádár-rendszer nyomasztó örökségéről, és a kormány kitörési lehetőségeiről című, háromkolumnás elemzését közli a ma megjelent Élet és Irodalom. A harminchárom flekkes tanulmányt a sármos színész saját absztrakt tollrajzai illusztrálják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?