Előd
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Hujber Ferit lelövik, ugye?

2007.05.11. 09:34
Hujber Feri, a sármos színész hetek óta izomból tematizál, de bizony úgyabbul, mint ahogy Tamás Gáspár Miklós tudja szidni a nemzetközi burzsoáziát! Nézzük a mai termést! Szigorúan fiktíve.

A mai Népszabadság vezető anyagában kiemeli: Hujber Feri elkötelezett híve az egészségügyi reformnak, támogatja a konvergenciaporgramot, és síkra száll az euro 2014-es bevezetése mellett. A sármos színész szerint a Fidesz a tűzzel játszik, amikor ordas eszmék melegágyaként szolgáló csoportokkal szűri össze a levet.

A Magyar Hírlap tudósítása szerint Hujber Feri szívesen utazik magyar gyártmányú buszokon, és tervezi, hogy ellátogat a hamarosan újrainduló Ikarus-gyárba, ahol megtekintheti régi kedvencét, az 1959-es évjáratú Ikarus 31-et.

Manipulált fotón, Hitler-bajusszal, horogkeresztes karszalaggal, SS-egyenruhában ábrázolja Hujber Ferit a Magyar Nemzet. A polgári napilap három nagy publicisztikában is foglalkozik a sármos színésszel. Az egyik írás - amelyben egyébként a melegházasságok azonnali engedélyezését, a keménydrogok és az állatos pornó legalizálását követeli a szerző - kiemeli: Hujber remélhetőleg rövidesen a történelem szemétdombjára kerül.

Hujber Feri és Somogyi Santana Lorena (a Jóban, rosszban sztárja) lehetséges románcának esélyeit latolgatja a Napi Gazdaságban Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. vezérigazgatója. Jaksity szerint a sármos színész ugyan réssel nyitott, majd eső csatornába került, de semmiképpen sem érdemes shortolni, mert fundamentálisan 10 százalék körüli diszkonton forog.

A sanghaji és a sencseni tőzsde összeroppanásától tart Hujber Feri a Világgazdaságban. A sármos színész szerint a kínai részvények jócskán túlértékeltek, és félő, hogy nem sokára kidurran a lufi, mint Pamela Anderson szilikonmelle a mikróban.

Hujber Ferenc: A Kádár-rendszer nyomasztó örökségéről, és a kormány kitörési lehetőségeiről című, háromkolumnás elemzését közli a ma megjelent Élet és Irodalom. A harminchárom flekkes tanulmányt a sármos színész saját absztrakt tollrajzai illusztrálják.