Auguszta
-4 °C
2 °C

Igazságot a tv2-nek!

2003.01.31. 12:15
Kapcsolódó cikkek (1)
Re: A tv2 bezáratná a bigbrada.hu-t

Tisztelt TV2!

Szeretném támogatni döntésüket a Brigbrada.hu lappal kapcsolatban. Önök sokkal jobban képviselik ezt a nevet, mint mindenféle ingyenes, önszervezödő fórumoknak helyet adó, vagyis anarchista, ennek megfelelően terrorista, ebből kifolyólag Szaddam szekerét toló, így gyakorlatilag tömeggyilkos honlap.

De kérem, ne álljanak meg a tiltakozásnál es pereskedésnél, itt az ideje a komoly cselekvésnek! Kérem, vezessek be a gondolatrendőrséget és mi szeretni fogjuk Önöket! Nem csak úgy mondani fogjuk, de úgy is fogjuk érezni!

Javaslom, hogy ne csak ennek, hanem a többi műsoruknak a címet is védjék! Ilyen lehetne a "Napló" szó használata is! Jöttment tollforgatók próbálták felhasználni ezt a szót, amit ugyancsak Önök találtak ki! Ott van az a Csáth, Géza vagy mi - az a narkós körorvos, vagy Széchenyi - aki még a nevét is egy tervtől lopta, vagy Márai! Meg az a Thomas Mann, aki azokat a dögnehéz, vastag könyveket irogatta tele, amiket minden költözés alkalmával a lábamra ejtek. Sőt annak az Orwellnek is ez lenne a második húzása, mert nem elég, hogy ő is használta a "Big Brother" szót (de persze csak könyvének angol fordításában), de még naplót is irt. Igaz, hogy Háborúsnaplót, de hangzásában nagyon hasonló!

Kérem vigyázzanak ránk jobban: a "Kapcsoltam", az "Activity", a "Lazac" szavak lassan elkopnak, ahogy az Önők engedélye nélkül használják!

Nehogy má, minden bugris paraszt "Jó reggelt"-tel köszönjön! Az a Révész Sándor is csak úgy belekiabálná a nagy magyar éjszakába, hogy "Jó estet, Magyarország!". (Na, jó ez utóbbitól, azért tényleg megvédhetnének!)

Mindig a legkreatívabbnak gondoltam az Önök intézményét, amit olyan műsorok fémjeleztek, mint pl. a "Vitriol", ami semmilyen más címre nem hasonlított és csak az ötlettelen, sárga irigységtől fuldoklok találtak valami kis hasonlóságot egy másik csatornán látható "Heti hetes"-hez. Butácska támadás volt csak: nem szabad összeülni 7-en és beszélgetni? Ennyi erővel az RTLKlub találta ki a törpéket, Hófehérke nélkül!

Viszont az adójuk nevet is megváltoztathatnák! Ha mar Orwell, annyit lopott Önöktől, egyszer, csak egyetlen egyszer lopjanak tőle Önök is! A másik nagyon híres könyvére gondolok, aminek "Tündérmese" az alcíme: Állatfarm.

mapat