Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Jack Kerouac emlőin

2002.12.12. 12:08
Re: Alsógatya, gumicsizma, léggitár

Regen, keresztneveket hasznaltunk. Az utan jott a kommunist era, ajol a szoc. keresztnev jott hasznalatba "Elvtars" . Kovacs Janos helyett azt mondtuk ; Kovacs Elvtars, etc. Easy time for the memory weak (en is) . Most meg a @...hu.

Tisztelt Bodi Kukac Mail Index Hu Ur !

Onnek nem egy internettes ujsagnal kellene felcserelnie istenadta irastehetseget, gondolom. Ugy hat a horgaszverseny tortenete mintha legalabb is Jack Kerouac emloin (tits) cserepedett volna fel, ami a challenge, onmagaban is, ha. Tavolban (meg-meg)szakadtkent igazan tetszettek a horgaszversenyi karakterek (szinte lattam oket, otthon ereztem magamamat), es remelem meg mas torteneseket is le tetszik meg irni, jo egeszsegben. A Grande Prick autoverseny koruli Rent-a-Pussy servicet, peldaul (Bodi : Kurvak az Bodeban, 2003 cimmel - vagy lehetne ... "Bodegaban" is, jobban hangazana, igy spanishebb, de ez odahaza nem egy sales point, igaz-e). Az utszeli vallakozokrol nem is beszelve (Hegyeshalom korul jobba quality, valoban).

Fiacskammal (180 lb, 6.35ft, 27 y lapaj kutya) egyutt imadjuk a szocreal filmeket (peldaul : Vastyuk,Pelikan et, a kepeket, amin eppen verik le a csillagot, es a Lenin - Stalin szobrokat (draga hobby), meg ahogy dontik le 56-ben, a csizmaja maradt csak meg, nem-e?). Ilyenkor en otthon erzem magam, o meg azzonal US-magyar-NATO hazafi (nem volt katona, though, felmentett tornabol, igy allunk). Rakosit maskulonben nem gyujtjuk (full csuf kopasz ember, nala first rate rondabb csak Peter Gabor, ferfiszabo ezredes). A szobaja falan fugg egy szegedi paneles lakotelep midsize nagymerteku fenykepe (image 12-es pacolt fa keretben (originalt wyoming diofa, jo draga volt, mondhatom), bronze kep- szogon,szepen horizontalva,egyebirant), sajnos az ido vass foga nemcsak a szineket kezdte el, de az amugy elcsotanyosott lakasokat is ott Szegeden, minket is kisse itt, azota. A fakeret is still OK.

Tudja mi lenne egy tema ? A wellness altal fel-csinalt mobil szofosok pszichoja. Annak a dear gentleman-nek a leirasa, aki megy az utcan, magaban beszel to himself es hadonasz a levegobe (air). Aki nem latja a drotot a zsebetol bemenni a fejebe (wired with mobil szoofosoo set!), azt hiszi, egy falu bolondja (Fool of the Village, itt igy hivjak ezt a beosztast Texasben) - pedig csak athatia az erzes, hogy egy (mobilos) vilagceg partnere... Vagyis tulajdonkeppen egy hulye fass. Nomeg az a masik (ez is egy ciffra magyar karakter itt, szinten), aki a bar-ban otpercenkent kikapja a mobilt a zsebebol, es megnezi, nem hivtak-e. De nem csorgott, haver ! Lehet hogy kerestek, de rossz a csorgo...Bodi ur,ez egy masik most/post modern varosi szoci-real, lehetne (Bodi : Dilisek a Gaton, 2003, bar a Dilisek Vonalban se lenne rossz, ha eleget nyomnak ki belole - marketing, etc.)). Ebbol a temabol dissertaciokat is lehetne irni (biztos irnak is eggyesek, sajnos nem en, hulye vagyok hozza, is). Van onnek any dissertacioja vagy PhD-je, vagy gyujtemenyes konyve mar ? Mie van egyaltalan Onnek ?

Csak irjon ilyeneket tovabb, is szinten. Vagy jobbakat. Orultem, hogy olvashattam, vegre volt nehany joo percem ma, ebben a dilinoos crazy vilagban, itt, korulottunk.

Tisztelettel,
A. Cs.
Houston, Texas, US

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!