Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

'Mindig is szerettem a szép nőket'

2004.09.20. 14:52
Miután személyesen is érintve lettem a Miss Bikini szépségverseny előválogatása kapcsán, ezért tollat ragadtam, hogy pár gondolatban válaszoljak a cikkre.

Elöljáróban annyit, hogy sajnálom szegény "hh" álnevű, amúgy névtelen cikkírót. (legalábbis ennyit találtam a cikk közelében, név helyett). Elmegy egy csodálatos fiatal lányokkal teli szépségverseny válogatásra, (sic!) és ott a világon semmi jót, avagy szépet nem lát, és láttat, csak a cikit, a rosszat, ahol szerinte minden ótvar, mindenki snassz, a lányok vonagló, béna, és laza erkölcsűek, a szervezés gagyi, szóval ha valaki mindössze ennyit tud kommentálni egy ilyen eseményről, az a személy számomra gyanúsan szánalmas, valószínűleg sérült lelkületű lehet. És némileg sajnálom az Index olvasóit is, mert ennyit sikerült megtudniuk az egész rendezvényről.

Névtelenség mögé bújva ontani a sértegetéseket, beteges, szánalmas gyávaság, ez meglehetősen stabil véleményem, amúgy az internetező társadalom ezen rétegéről, így az effajta újságírásról is.

Emellett, ha valaki az ott felvonult, tényleg gyönyörű lányokat, csak vonagló, terpeszkedő, csöcs kánaánnak nevezi, akkor tényleg komoly probléma lehet a személyiséggel... Bár, ezek után még az is elképzelhető, hogy a kedves cikkíró esetleg ferde hajlamú, és akkor máris értek mindent...

Ami pedig a személyemet illeti, én, - "hh"- val ellentétben, mindig is szerettem a szép nőket, szeretem nézni is, osztályozni is, értékelni is, és miután van némi "szakmai" tapasztalatom, - amit viszont nem szégyellek, - valószínűleg ezért hívnak el több helyre is zsűrizni.
Cikkéből viszont úgy tűnik, a mi "hh" -nk, érdekes módon ugyancsak mindenhol ott csorgatja a nyálát, ahol én, csak azzal az apró, de jelentős kis különbséggel, hogy én nem másokat megszégyeníteni megyek oda.

Ő, a nyilván "ifjú titán", engem kivénhedt rockernek titulál, oké, ez rendben is van, nem túl hízelgő cím persze, de hát nézzünk szembe vele, tényleg nem vagyok már mai csirke. Úgy látszik ötven felé már jár ez a jelző idehaza, bunkó cikkíróktól.

Kíváncsi lennék, ugyanezt írja-e mondjuk Mick Jaggerről, Phil Collinsról, Sting-ről, Paul Mc Cartney.tól, (sic!) Cher-ről, Santanáról, Chris Reáról, Eric Claptonról, Brian May-ről, mert, anélkül természetesen, hogy magamat ezekhez a világsztárokhoz hasonlítanám, pontosan tudom, hogy ők is járnak szépségversenyekre, partikra, megjelennek nyilvános helyeken, stb. Vagy számára mondjuk az Omega is nyilván csupán kivénhedt rockerek gyülekezete mindössze. Igaz megtöltenek egy stadiont, ha kell, de "hh" - nak, ez semmi persze, mert már öregek. És miért ne mennének partikra, miért ne mennék? Bár "hh"-ról el tudom képzelni, hogy fogalma sincs kik ezek a zenészek, nyilván leragadt zenei műveltsége a Dzsingisz Kánnál....

Ha csak egyszer vette volna a fáradtságot, és meglátogatott volna egy KARTHAGO koncertet, ahol ezrek tombolnak, és főként fiatalok, igencsak elkenődött volna a szája!

Kíváncsi leszek, amikor majd ő lesz 50 valahány éves, lesz-e annyira "kivénhedt", hogy két és fél órát nyomuljon egy rock színpadon, élőben, igen aktívan. Hetente többször. Haha. Hagyjuk a viccet... Jó, tudom, ez így nem túl adekvát, nem is ide illő, csupán a fittségi mutatómat kívántam szerényen szemléltetni...

Szerintem, ő vénemberként ott fog magában maszturbálni lepukkadt szobájában... és írja a bóvli cikkeit, miközben időnkét (sic!) letörülgeti a papírról a rácsorgott nedvességeket.

A "vén kecske is megnyalja a sót" című kedves és ótvaros közhely is rá jellemző primitív duma. Én amúgy boldogan vállalnám is, de nem "hh"-tól persze. Névtelen kis ifjú titánunk valószínűleg soha életében, sőt élete végéig, tizedannyi nővel sem volt, vagy lesz kapcsolata, mint a "kivénhedt rocker"-eknek megadatott, és valószínűleg ez az ő fő baja... És ez nem dicsekvés egy "vén rockertől", bár akár annak is veheti, de ezek már megtörténtek...

És, ha ezek után megkérdezi: ugyan miért járok ősz szakállal ilyen helyekre, a válaszom az: mert nekem tetszik. Egyszerűen, mert szeretem a szép nőket, jól érzem magam közöttük és a barátaim között. Ja, és mert meghívtak.... Engem meghívtak! Ez furcsa, ugye?? Lehet irigykedni.

Végezetül, anélkül, hogy túlzottan meg lennék sértve, őszintén kívánom ennek a szerencsétlen cikkírónak, ha majd ő lesz 50 felett, kapja vissza ezeket az általa ragasztott pofátlan jelzőket a fiatalabb generációtól, majd meglátja milyen remek dolog is ez.

Üdvözlettel, az Index.hu egyébként lelkes olvasója:

Szigeti Ferenc

A cikk szerzője egyébként a Velvet összes munkatársához hasonlóan nőnemű és zsenge korú. Mint mondja, valóban tizedannyi nővel sem volt kapcsolata, mint olvasónknak. A férfiakról nem nyilatkozik. (Velvet szerk.)

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!