Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Normális itt valaki?

2002.07.24. 13:18
Re: Köztévés állások okoznak vihart a koalícióban

Elolvastam a köztévé hírigazgatió posztja körüli abszolút botrányos helyzetet, amit közzétettek a cikkben. Tudom, hogy Önöknek ehhez semmi közük sincs, csak a tényeket közlik, de ez a helyzet már teljesen abszurd és senki nem akarja észrevenni, hogy mi folyik itt!

SENKIT NEM ÉRDEKEL, hogy a pozíció betöltéséhez milyen szakmai háttere van valakinek, hanem az a legfontosabb, hogy milyen pártba tartozik! NORMÁLIS ITT VALAKI?????

Miért van hátrányban valaki csak mert a Fidesz idejében is dolgozott köztévénél és nem csinált rongyott a szájából, amiért az amúgy egyáltalán nem elfogult kampányidőszak alatti közvetítések idején nem emelte fel a hangját?

Komolyan mondom ha megnézné saját magát az SZDSZ és az MSZP, akkor ők is fognák a fejüket a sok hülyeség miatt, amit csinálnak! A legszomorúbb pedig az, hogy a köztévé hírigazgatói posztjánál sokkal fontosabb pozíciók is ilyen alapon dőlnek el. Már nem is tudom szavakba önteni elkeseredésemet.

Buczkó Viktor