Mi kell a paradicsomnak?

Az erkély feltérképezése, a beszerzések és az elkőkészületek után videósorozatunk második részében Dóra Melinda Tünde, a Kertkaland szerzője mutatja meg az alapokat egy paradicsom elültetésén keresztül, de a videósorozat egy nagyobb projekt része, ez itt a KertIndex.

Az Indexet inkább Nagykörúton belüliséggel szokták vádolni, nem agrárforradalmi hevülettel, de most elindítunk egy kertészkedős minisorozatot: a járványban felpörgött a kertészkedésmánia, itt az alkalom, hogy az is nekiveselkedjen, akinek legfeljebb egy kis erkélye van. Ebben segítünk néhány videóval és cikkel, az új termelői közösségek bemutatásától a madárbarát kertig, humusztól a városból kitelepült gazdálkodókig. Tabletet a talicskába, jön a Kert-Magyarország.

A projektről és az otthoni kertészkedés alapjairól itt bővebben is lehet olvasni.

Klímaváltozás, környezettudatosság, fenntartható jövő.
Ezek nem csak trendi hívószavak, hanem a közös valóság, amiben mindannyian élünk. A Zöld Indexen mi is kiemelt figyelemmel foglalkozunk ezekkel a témákkal. Ha te is fontosnak tartod, hogy azoknak is élhető bolygójuk legyen, akik ma születnek, csatlakozz hozzánk a Zöld Indexen.