17 találat az Indexről, és a környékéről.
Az Onyx lett az év étterme
2011 után 2013-ban is elnyerte a címet.
Ez a legdurvább Bentley?
Talán az. A kiállása mindenesetre kitágítja a pupillákat, és teljesítményben sem vall szégyent a GTX.
Magyar éttermeket dicsőit a New York Times
Az amerikai lap kritikusa odavolt a magyar konyha átalakulásáért, a vendégszeretetért és a disznóért.
Nincs újabb Michelin-csillagos éttermünk
A Costes és az Onyx mellé idén sem került be magyar hely a kultikus Michelin étteremkalauzba.
Lángossal győzzük le a világ legnagyobb gasztronemzeteit
Széll Tamás az Onyx chéfje Lyonban mutatja meg mi az a Rubik kocka, és mit tud a lángos.
Újraszabták a Panamerát
Egy új kisautó áráért a kaszni minden elemét megpiszkálják az írek. Kicsit elegáns, kicsit sportos, és még éppen nem túl sok a GST Edition.
Szobrot emelt magának a Peugeot
Hatszáz lóerő, V8, és egy test, amit nem felejtünk el egyhamar. Tudnak valamit a franciák.
Szupersportkocsi a franciáktól?
Franciaországban rég nem készülnek félelmetes teljesítményű sportkocsik – most mégis bemutat egyet a Peugeot.
Magyarország a szakács-vb döntőjében
Széll Tamás és csapata kilencedik lett az eb-n, ez óriási bravúr.
Az Onyx az év étterme
A Dining Guide szerint a kedvenc a Mák Budapesten, a balatonszemesi Kistücsök vidéken.
Az, hogy teletömjem egy férfi hasát, nem mozgat
Itt nincs nagyon hely a nőiességnek, simogatós, megértő stílussal nem jutnánk egyről a kettőre - mondta interjúnkban Szulló Szabina, az első magyar Michelin-csillagos séf.
Újabb Michelin-csillagot szerzett Budapest
A Costes után az Onyx is csillaggal szerepel a híres gasztroguide-ban. Almás véres hurka és kandírozott szalonna a világ legfajsúlyosabb étteremkalauzában.
Az igazi tejben-vajban fürösztés: 2 Michelin csillagos étterem Budapesten!
A 2010-ben csillagossá vált Costes mellé idén becsatlakozott az Onyx étterem.
Már 2 Michelin-csillagos étterem van Budapesten!
Új csillag született: az Onyx étterem is bekerült a kis piros könyvbe. A Costes megtartotta a tavaly megszerzett csillagot.
Halálra van ítélve, aki csak itthon dolgozgat
Ahhoz, hogy valami beinduljon a hazai éttermi világban, a vendégek fejében is változásra van szükség – mondja az Alexandra kalauzban a magyar gasztronómia reménységének nevezett Széll Tamás. Interjú a kalauz győzteseivel, 2. rész.