A hagyományos csirkepaprikás receptje
Egy jó csirkepaprikás sose rossz, már eleink is megmondták, a szaftos-tejfölös csirkénél nincs jobb.
Egy jó csirkepaprikás sose rossz, már eleink is megmondták, a szaftos-tejfölös csirkénél nincs jobb.
A fokhagymás, pirospaprikás, szaftos hús minden magyar háztartásban kedvelt fogás.
A zamatos füstölt húsokkal megpakolt leves után már csak a desszertre lesz szükséged.
A borjúpaprikás igazi hagyományos magyar étel, az alapanyagot nem a legkönnyebb manapság beszerezni, de megéri utánajárni.
A máj olcsó, és a szervezetednek is jót tesz, mindössze fél óra alatt isteni egytálételt készíthetsz vele.
A káposztás-húsos ételek nagy népszerűségnek örvendenek Székelyföldön.
Laktató egytálétel, amit nem tudsz elrontani, és jó eséllyel mindenkinek ízleni fog.
Ha a fizetésnap még távolinak tűnik, de a tárcád már üres, akkor is főzhetsz finomat.
Ha a fizetésnap még távolinak tűnik, de a tárcád már üres, akkor is főzhetsz finomat.
Ami paprikával és hagymával készül, szinte biztosan magyarosnak nevezhető, ilyen ez a finom gombaleves is.
A pirospaprika segítségével könnyen megszabadulhatsz a felesleges kilóktól.
A halászlé ugyanúgy hozzátartozik a karácsonyhoz, mint a fenyőfa, így muszáj lesz elkészítened.
A hagyományos, szaftos és tápláló csülökpörkölt igazi nehézsúlyú fogás, nem diétához való.
Ha már unod a rizst és krumplit felváltva, itt az ideje, hogy valami egészséges kerüljön a tányérra.
Ha már unod a rizst és krumplit felváltva, itt az ideje, hogy valami egészséges kerüljön a tányérra.
A juhtúrós, gazdag ízvilágú körözöttnél kevés jobb dolog van, amit kenyérre lehet kenni.
Egy tál forró, laktató és tápláló levesnél nincs is jobb a közelgő, hideg napokon. Egy szelet friss kenyérrel és tejföllel az igazi.
Ha sokakat kell jóllakatnod viszonylag olcsón, a pásztortarhonya lesz a megoldás.
Az ínycsiklandó, zsíros, paprikás lében főtt húsok a magyar konyha jellegzetes fogásai.
Az ínycsiklandó, zsíros, paprikás lében főtt húsok a magyar konyha jellegzetes fogásai.
Ha hétvégéről maradt egy kis pörkölt, készítsd el belőle!
Ötven éve nem volt ilyen rossz a termés, Kínából vagyunk kénytelenek importálni.
Darált húsból temérdek finom ételt készíthetsz, húspogácsaként pedig sok mindenhez felhasználhatod.
Jamie-t jó eséllyel senkinek sem kell bemutatni, ami a keze alól kikerül, az egészséges és finom.
A zúzáért nem mindenki rajong, pedig ízletes pörkölt készíthető belőle, próbáld ki, ízleni fog!
A csipkebogyótea és a zöldpaprika megóvnak az influenzától.
A csipkebogyótea és a zöldpaprika megóvnak az influenzától.
A sütőben szépen megpirult, kívül ropogós, belül omlós grillcsirke nem csak az utcai árusok specialitása, odahaza is elkészítheted.
A sütőben szépen megpirult, kívül ropogós, belül omlós grillcsirke nem csak az utcai árusok specialitása, odahaza is elkészítheted.
A fokhagymás-paprikás, szalonnával sült húsnak jó nagy a hazai rajongótábora, nem véletlenül.
Ha eleged van a hétfői napból és hazaesve valami finomat ennél, készítsd el ezt a receptet!
Stroganoff módra bármilyen húsfélét elkészíthetsz, a legegyszerűbb és legkönnyebben beszerezhető pedig a csirke.
A paprika nem akart megnőni, a hangyaállományom viszont egyre csak nőtt.
Megállt a visszaesés paprikafronton 170 ezer tonnánál, a jövőben növekedés várható.
Tizenegyféle, a nagy üzletekben beszerezhető pirospaprikát kóstoltunk, az ismert márkák csúnyán leszerepeltek, saját márkásból viszont találtunk jót.
Egy halászlé mellé elengedhetetlen a jó csípős paprikakrém, amit vehetsz boltban is, de te is kikísérletezheted a legjobbat.
A tésztasaláta az egyik legjobb választás, ha gyors ebédre vágysz, amit az irodába is vihetsz.
Egy másik, formálódó magyar légitársaságnál külföldön is kiejthető nevet kerestek.
Zöldségből készülnek a legjobb ételek, ezt a tézist nehéz vitatni, legalábbis 14 éves kor felett.
Zöldségből készülnek a legjobb ételek, ezt a tézist nehéz vitatni, legalábbis 14 éves kor felett.
Jól átvert a palántás még tavasszal a piacon, a hegyes erősből sima paprika, a koktélparadicsomból pedig óriás lett. De az ízük, az mindent visz!
Ha nyár, akkor bogrács, ha bogrács, akkor valami szaftos finomság, az pedig lehet csirke is.
Egyetlen hazai nyár sem telhet el a friss paradicsomból, üde paprikából és jóféle hazai kolbászból készülő ragu, a lecsó nélkül.
Nem telhet el nyár töltött paprika nélkül, természetes friss, hazai alapanyagokból készül a legjobb, szaladj le a piacra értük!
Előbb-utóbb tényleg kisüt majd a nap, akkor előveheted a régen látott bográcsot, és elkészítheted a legjobb paprikás krumplit.
Mártogatni jó. Legyen szó pirítósról, krokettről, frissen sült krumpliról, mindnek jól áll egy kis mártás.
Mártogatni jó. Legyen szó pirítósról, krokettről, frissen sült krumpliról, mindnek jól áll egy kis mártás.