21 találat az Indexről, és a környékéről.
A paprikás csirkéről szól az idei Gourmet Fesztivál
A grillezés és a barbecue lesz az idei téma, természetesen ott lesznek a Michelin-éttermek is.
Ezért szívás a nyersétel-diéta
Ön is úgy tudta, hogy a nyers zöldség a jó zöldség? Rosszul tudta. Ha bizonyos zöldségféléket nem sütünk vagy főzünk meg, értékes tápanyagoktól esünk el.
Róma legjobb pizzájától a tokiói polipgolyókig: ezt kóstolja meg, ha külföldön jár
Szerintünk egy utazás során legalább olyan fontos a helyi konyhát kipróbálni, mint legérdekesebb látnivalók. Kóstolt már például tejes-paprikás teát, vagy olyan levest, aminek 1945 óta rotyog az alapleve?
Veszünk két liter kólát, és főzünk sonkát hétvégén
Iszonyat sokkoló kólás szakácskönyv jelent meg, amiben minden étel titkos összetevője a kóla, a sonkától a cheddarkrémen át a hagymalevesig. És hogy még finom is? Most végre kiderül!
Vegán turistaként – Budapesten
Steiner Kristóf egy év után Magyarországra látogatott. Szigorú vegaként ilyennek látta a fővárost...
Adrenalinlöketre vágyik? Ezek a világ legextrémebb célpontjai
Unja a kötelező turistalátványosságokat? Válasszon a pénztár előtt sorban állás és turistacsoportban tülekedés helyett valami extrémebb elfoglaltságot! Íme a helyek, ahol igazán szokatlan dolgok történnek az emberrel a világ legmeredekebb lépcsőjének megmászásától, az erjesztett rája kóstolgatásáig. A turistamentességet persze nem garantáljuk, de biztosan nem lesz akkora tömeg, mint Disneylandben!
Emberkísérlet: egy hónap feldolgozott élelmiszer nélkül
Meg lehet oldani egy hónapot chips, gyorsleves és üditők nélkül? Mennyire macerás és mennyivel olcsóbb vagy drágább az egészséges életmód? Kipróbáljuk!
Kisfiam, itt van 60 ezer dollár, hozz egy kis szarvasgombát
15 millió forintért kelt el a világ legnagyobb fehér szarvasgombája egy New York-i árverésen.
Jobb, ha hozzászokik a férgek ízéhez
A földön egyre több az ember, és egyre kevesebb az élelem. Rovarevéssel megoldódna ez a probléma, de ki főzött már mogyoróhagymás lisztkukacos tésztát, vagy tücskös rizottót? Mi megpróbáltuk.
Dizájnsörsátor lehelne életet a Kapisztrán térbe
Hogy melyik az a Kapisztrán tér? Na erről van szó.
Ilyen volt a Főzdefeszt
Nézze meg óriásgalériánkat.
Ezt eszik mostantól a budapesti cserediákok
Új menüvel állt elő a külföldiekre szakosodott Szimpla Kert, teszteltük a kínálatot.
Bulizzon a szőlőben! Az 5 legjobb szüreti fesztivál
Bár mi különösebb ok nélkül, önmagában csak a táj szépségéért is szívesen kirándulunk borvidékekre, elismerjük, hogy a legvidámabb arcukat ezek a tájak szüret környékén mutatják. Összegyűjtöttük hát az idei ősz szüreti mulatságait Tokajtól Villányig.
Kóser konyháról szó sincsen
Szombaton új hely nyílik a zsidónegyedben, a Mazel Tov. Kipróbáltuk.
Teszt: Bock Balaton - külcsín belbecs nélkül
Többet, sokkal többet vártunk - kritikus kritikusok a hegytetőn.
Az érzéki örömök napja a Balaton-felvidéken
Egy tökéletes nap a Káli-medencében a gasztronómia szerelmeseinek
Végre egy fesztivál idegesítő koncertek nélkül
A Főzdefeszten végre meg lehet valósítani azt, amit az ember minden poros, koszos, mocskos fesztiválon szeretne: finomat inni és enni a szabadban, mindenféle zavaró hülyeség nélkül.
Így készült az Index söre
Főzdévé alakítottuk a szerkesztőséget, lefőztük a sört, és megkóstoltattuk a Főzdefeszten.