A kajás kocsik az új talponállók
A Food Truck Show-ra még ma sem késő kinéznie, mutatjuk, hol mit ehet, és mennyiért.
A Food Truck Show-ra még ma sem késő kinéznie, mutatjuk, hol mit ehet, és mennyiért.
A ceviche („szevicse”) jelenleg világszerte az egyik legtrendibb fogás, ami ráadásul gyorsan kész.
A grillezés és a barbecue lesz az idei téma, természetesen ott lesznek a Michelin-éttermek is.
Ön is úgy tudta, hogy a nyers zöldség a jó zöldség? Rosszul tudta. Ha bizonyos zöldségféléket nem sütünk vagy főzünk meg, értékes tápanyagoktól esünk el.
Szerintünk egy utazás során legalább olyan fontos a helyi konyhát kipróbálni, mint legérdekesebb látnivalók. Kóstolt már például tejes-paprikás teát, vagy olyan levest, aminek 1945 óta rotyog az alapleve?
Iszonyat sokkoló kólás szakácskönyv jelent meg, amiben minden étel titkos összetevője a kóla, a sonkától a cheddarkrémen át a hagymalevesig. És hogy még finom is? Most végre kiderül!
Steiner Kristóf egy év után Magyarországra látogatott. Szigorú vegaként ilyennek látta a fővárost...
Unja a kötelező turistalátványosságokat? Válasszon a pénztár előtt sorban állás és turistacsoportban tülekedés helyett valami extrémebb elfoglaltságot! Íme a helyek, ahol igazán szokatlan dolgok történnek az emberrel a világ legmeredekebb lépcsőjének megmászásától, az erjesztett rája kóstolgatásáig. A turistamentességet persze nem garantáljuk, de biztosan nem lesz akkora tömeg, mint Disneylandben!
Meg lehet oldani egy hónapot chips, gyorsleves és üditők nélkül? Mennyire macerás és mennyivel olcsóbb vagy drágább az egészséges életmód? Kipróbáljuk!
15 millió forintért kelt el a világ legnagyobb fehér szarvasgombája egy New York-i árverésen.
A földön egyre több az ember, és egyre kevesebb az élelem. Rovarevéssel megoldódna ez a probléma, de ki főzött már mogyoróhagymás lisztkukacos tésztát, vagy tücskös rizottót? Mi megpróbáltuk.
Hogy melyik az a Kapisztrán tér? Na erről van szó.
Nézze meg óriásgalériánkat.
Új menüvel állt elő a külföldiekre szakosodott Szimpla Kert, teszteltük a kínálatot.
Bár mi különösebb ok nélkül, önmagában csak a táj szépségéért is szívesen kirándulunk borvidékekre, elismerjük, hogy a legvidámabb arcukat ezek a tájak szüret környékén mutatják. Összegyűjtöttük hát az idei ősz szüreti mulatságait Tokajtól Villányig.
Szombaton új hely nyílik a zsidónegyedben, a Mazel Tov. Kipróbáltuk.
Többet, sokkal többet vártunk - kritikus kritikusok a hegytetőn.
Egy tökéletes nap a Káli-medencében a gasztronómia szerelmeseinek
A Főzdefeszten végre meg lehet valósítani azt, amit az ember minden poros, koszos, mocskos fesztiválon szeretne: finomat inni és enni a szabadban, mindenféle zavaró hülyeség nélkül.