Így készül a klasszikus epres Charlotte torta
Eperlekváros piskótatekercs epres túróhabbal: villantós desszert lépésről-lépésre.
Eperlekváros piskótatekercs epres túróhabbal: villantós desszert lépésről-lépésre.
Szinte ingyen van, percek alatt kész, íze az articsóka és a cukkini között van. Rántott pitypang.
Receptekkel együtt. Úgy, hogy némelyik még a kutyának is adható. Főleg a lecsós kutyatáp. Azt ön inkább ne egye meg.
Készítsen gyorsan és egyszerűen paleo, glutén-illetve tejmentes édességeket az ünnepekre!
Első világháborús tábornokról nem sok kaját neveztek el. A káposzta persze alap az ételben.
Nem kell lemondani akkor sem minden élvezetről, hogy ha diétázik, vagy az egészséges életmód híve.
Egyikük olyat tesz vele, amitől az egész családja öklendezni kezd.
Háromféle szaftos vegán "hús"-pogácsa, mogyoróvajas mustár, házi kecsap, fokhagymás ceruzabab, avokádósaláta... Steiner Kristóf bevadult a konyhában.
Steiner Kristóf izraeli-arab specialitást készít, és visszaszerzi a karfiol elveszett becsületét.
A világ nemzeteit egyesíti a másnaposság, ilyenkor mindenki nehezet és csípőset eszik. Ön hogy éli túl?
Ne temessük még a muffint, mert nincs miért. Gyors, egyszerű, nagyon finom az eheti pénteki édesség.
Semmi sem jelzi jobban a globális celebstátuszt, mint a világ egyik leghíresebb divatlapjának sütit sütni.
Szuperegyszerű süti: alulra szórjuk a gyümölcsöt, rá a kézzel összemorzsolt tésztát, 15 perc sütés, kész.
Tejszínnel, sárgabarackkal és karamellel nem lehet tévedni. Jót tesz neki egy éjszaka a hűtőben, összeérnek az ízek és könnyebben vágható, de igen nehéz elhessegetni az önkéntes kóstolókat.
Vannak generációról generációra öröklődő receptek. Ezt anyám tanulta a nagymamájától, majd leánykori, kézzel írt recepteskönyvében örököltem meg én.
Ezzel az egyszerű pohárkrémmel nem kell sokat bajlódni, a tűzhelyet is csak egy kicsit kell használni hozzá. Az áfonyaszósz és a túrókrém közé babapiskóta kerül, dobjon bele néhány szem friss áfonyát is!
A meccs alatt pedig pont el is készülhet a sütőben a sörös marharagu, másnapra épp jó lesz ebédnek. Lásson hozzá most, még minddel kész lehet estig!
A barack és a tejszín édességét kakaós piskóta egyensúlyozza ki ennél a sütinél, amit érdemes már most elkészíteni, hogy szombatra jól összeérjenek a ízek.
Hiába hangzik úgy, a dzsahnun nem egy közel-keleti főméltóság, hanem egy párolt rétestészta. Kincses Eszter és férje, Eyal egy kis izraeli faluban élnek és főznek, egyebek mellett ezt is.
Nemcsak lekvárt, hanem rostos ivólevet is főzhet sárgabarackból, mondjuk, hogyan.
Egy kis darálás, gyúrás, hempergetés, és már kész is az édesség, amit garantáltan szeretni fog az egész család. Pont úgy, mint ahogyan tíz éve is.
A hideg gyümölcslevesek nemcsak hűsítenek, de a folyadék-utánpótlást is segítik. Itt egy alapváltozat, mondjuk hétvégi ebédnek.
A savanykás ribizli és a tejbegrízzel könnyített vajkrém miatt kánikulában is jóleső süti, ami behűtve a legjobb!
A göngyölés miatt pepecselősnek tűnhet, de a gyors sütés ezért is kárpótolja majd. Vendégvárónak és előételnek is tökéletes!
Habkönnyű túrós pite, amit még a bikinidiétába is beiktathat, ha a cukrot alakbarát édesítőre cseréli. A tészta pillanatok alatt elkészíthető!