Melinda, Vivien
2 °C
8 °C

Baló György az MTV kulturális igazgatója

2002.12.09. 16:32
Az MTV elnöki posztjára kétszer is eredménytelenül aspiráló tévés szakember a kulturális igazgatói megbízás mellett a Hét főszerkesztői feladatait is ellátja majd.
Igazgató és főszerkesztő

Baló György lett a Magyar Televízió Rt. kulturális igazgatója és A Hét című magazinműsor főszerkesztője. Ragáts Imre, az MTV Rt. ügyvezető alelnöke hétfőn nevezte ki Baló Györgyöt a két tisztségre - tudatta az MTV Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. A közlemény szerint Ragáts Imre kiemelt szerepet szán a közszolgálati televízióban a kultúrának. Sugár Ágnes, az eddigi kulturális igazgatóhelyettes az MTV koprodukciós vezetője lett.

Új vezetők nyár óta

Baló György egyike volt az MTV elnöki posztjára pályázóknak. A legutóbbi, a múlt héten eredménytelenül zárult pályázaton ő kapta a legtöbb szavazatot az MTV közalapítványi kuratóriumának elnökségétől, de a médiatörvényben megszabott kétharmados támogatottságot nem érte el. Ragáts Imre az idén augusztusban két tisztségre nevezett ki új vezetőt: Rudi Zoltánt hírigazgatóvá, Sugár Ágnest pedig kulturális igazgatóhelyettessé.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.