Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Baló György az MTV kulturális igazgatója

2002.12.09. 16:32
Az MTV elnöki posztjára kétszer is eredménytelenül aspiráló tévés szakember a kulturális igazgatói megbízás mellett a Hét főszerkesztői feladatait is ellátja majd.
Igazgató és főszerkesztő

Baló György lett a Magyar Televízió Rt. kulturális igazgatója és A Hét című magazinműsor főszerkesztője. Ragáts Imre, az MTV Rt. ügyvezető alelnöke hétfőn nevezte ki Baló Györgyöt a két tisztségre - tudatta az MTV Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. A közlemény szerint Ragáts Imre kiemelt szerepet szán a közszolgálati televízióban a kultúrának. Sugár Ágnes, az eddigi kulturális igazgatóhelyettes az MTV koprodukciós vezetője lett.

Új vezetők nyár óta

Baló György egyike volt az MTV elnöki posztjára pályázóknak. A legutóbbi, a múlt héten eredménytelenül zárult pályázaton ő kapta a legtöbb szavazatot az MTV közalapítványi kuratóriumának elnökségétől, de a médiatörvényben megszabott kétharmados támogatottságot nem érte el. Ragáts Imre az idén augusztusban két tisztségre nevezett ki új vezetőt: Rudi Zoltánt hírigazgatóvá, Sugár Ágnest pedig kulturális igazgatóhelyettessé.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.