Orbánnál tüntetnek szerda délután

2012.08.22. 09:53

Szerda délután három órára "Viktor, csomagolj!" címmel szervez tüntetést a Szolidaritás Mozgalom ifjúsági tagozata a XII. kerületi Csipke utca és a György Aladár utca sarkára. A szervezők által flashmobnak nevezett, de előre bejelentett megmozdulás az Orbán Viktor házához legközelebb eső olyan helyen lesz, ahol a Terrorelhárítási Központ (TEK) ezt lehetővé teszi, párszáz méternyire a Cinege út 5-től. A ház közvetlen környékére a TEK vezetője éppen a Szolidaritás tüntetése miatt rendelt el különleges biztonsági intézkedést.

"Orbán Viktor két éve mindenkit birkának néz. Ausztráliában megtaláltuk számára az ideális munkahelyet, amely minden tekintetben kielégíti igényeit. Azonnali munkakezdéssel várják birkapásztornak" – áll a Szolidaritás Ifjúság felhívásában, amelyben arra kérik a velük tüntetni akarókat, hogy hozzanak egy üres bőröndöt magukkal. A magyarázat szerint azért, hogy segíthessenek csomagolni a miniszterelnöknek.

A Facebookon eddig 126 ember jelezte, hogy elmegy a tüntetésre, 106-an pedig a talán gombot választották. A meghívót több mint 1600-an kapták meg.