no

Drogra kellett a pénz a domonyvölgyi gyilkosnak?

2012.09.29. 12:25

A Blikk szerint a korábbi rendőrségi információkkal ellentétben nem egy késszúrással ölte meg áldozatát S. Márk a domonyvölgyi gyilkosság feltételezett elkövetője. A lap úgy tudja a férfi 27-szer szúrta meg a gödöllői Szent István Egyetem alkalmazottját.

S. Márk pénteken eljátszotta a nyomozóknak, hogyan várakozott Gödöllőn a 3-as főút és a Szent-Györgyi Albert utca sarkánál. Megmutatta, ahogy a buszmegállóból átment a zebrán, majd a tűzoltólaktanyával szembeni járdára ért. Amikor feltorlódott a kocsisor, először egy nő Opel Astrájába ugrott be késsel fenyegetőzve, de az asszony felháborodásán megrettenve rögtön ki is ugrott a kocsiból.

S. Márk a sikertelen támadás után addig várt, amíg egy másik nő hajt arra, aki éppen megáll a kereszteződésnél. S. Márk feltépte a második nő Opel Corsájának ajtaját. A Blikk szerint rögtön kétszer mellbe szúrta áldozatát. A 18 éves diák a halálra rémült nőt Aszód felé irányította, de feltehetően az áldozat rosszul lett, mert pár kilométerrel arrébb egy parkolóban megálltak. Itt a vérző nőt későbbi gyilkosa átültette az anyósülésre, és ő ült a volánhoz. Kimentek Domonyvölgyig, ahol aztán a lap szerint a férfi összesen 25-ször döfte meg a nőt, aki a szántóföldön elvérzett.

A férfi nagy sebességgel továbbhajtott Emőd felé a 3-as úton. A város határában elvesztette a kontrollt a kocsi felett, és kicsúszott az árokba, ahonnan már nem tudott kijönni. A kocsit elhagyva tovább menekült. Este hét óra után az emődi árokban találták meg a rendőrök a belül véres autót. A nyomozás során 1165 rendőr kereste a férfit, akit végül a miskolci Avas lakótelep egyik lakásánál fogtak el, ahol ismerősénél járt.

S. Márk szülőfalujában Szakáldon élt. A Blikk szerint a helybéliek teljese megdöbbenéssel fogadták a hírt, hogy S. Márkot gyilkossággal gyanúsítják. Egyes szakáldiak úgy tudják, hogy S. Márk Miskolcon drogozni kezdett, és az így felhalmozódott adósságait akarta az ellopott autók árából kifizetni.

Mihály István Pest megyei rendőrfőkapitány szerint a gyanúsított büntetlen előéletű, rendezett családi háttérrel rendelkezett, és korábban semmilyen kapcsolata nem volt áldozataival.

Kállai Gábor, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője péntek este az MTI-nek elmondta, hogy a rendőrség kezdeményezte S. Márk előzetes letartóztatását, és a bíróság vasárnap dönt az ügyben. A 18 éves S. Márkot nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport