Négyen támadtak egy fiatalra a szentgyörgyvölgyi falunapon

2012.09.30. 10:23

Szentgyörgyvölgyről kérték szombat délután a rendőrök segítségét, miután a falunapon négy ember bántalmazott egy 18 éves márokföldi fiút, közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. A fiú próbált elmenekülni, de többször utolérték. A verekedők a rendőröket meglátva autóval próbáltak menekülni, de a rendőrök a falu határában igazoltatták őket.

A gépkocsi vezetőjét tanúként hallgatták ki, a három utast (18, 20 és 24 éves helybeli férfiakat) viszont csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsították meg. A negyedik verekedő, egy 40 éves szentgyörgyvölgyi férfi korábban különvált a társaságtól, de a rendőröknek őt is sikerült megtalálniuk, és gyanúsítottként ki is hallgatták őt is. A megvert fiú nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Verekedőkhöz riasztották a rendőröket vasárnap hajnalban Zalaszentgróton is. A Fő téren hat férfit választottak szét. Kiderült, hogy egy régebbi sérelem miatt verekedtek össze. A 16 és 25 év közötti férfiakat csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsították meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport