Beismerték tettüket az ózdi gyilkosok

2013.01.10. 12:52

Brutális támadás áldozata lett Ózdon egy helyi testvérpár hétfő késő este, írta a police.hu csütörtökön azután, hogy a rendőrség megtartotta a szerdán még csak röviden ismertetett ügyről a sajtótájékoztatót. A 68 és 69 éves fivérekre kapucnit, maszkot viselő férfiak törték rá a családi házuk ajtaját. Mindkettőjüket bántalmazták. Az idősebb testvér a helyszínen meghalt, öccse súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Jelentős erőkkel indult a nyomozás. A megyei főkapitányságnak a BRFK és az ózdi kapitányság munkatársai is segítettek. A gyilkosság kiderülése után a 26. órában elfogták a gyanúsítottakat Budapesten, egy hajléktalanszállón. A 24 éves V. Csaba és a 19 éves F. János elismerték a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség kezdeményezi a két ózdi férfi előzetes letartóztatását.

A lefoglalat eszközök és bűnjelek
A lefoglalat eszközök és bűnjelek
Fotó: Police.hu

A közlemény szerint az országos rendőrfőkapitány dicséretben és tárgyjutalomban részesített négy rendőrt a bűncselekmény felderítésében, a gyanúsítottak azonosításában és elfogásában nyújtott kiemelkedő tevékenységük elismeréseként.

A Blikk értesülései szerint a gyilkosságot vascsövekkel követték el, és mindössze kétezer forintot zsákmányoltak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport