Csicskáztatási botrány a fociakadémián

2013.02.26. 21:17
Csicskáztattak a kaposvári fociakadémián, hat gyerek ellen indult fegyelmi eljárás - írja a Sonline.hu. Fáslival akarták megkötözni a 13 éves sértettet, előkerült egy nemi szerv is.

Több száz gyermeket, az óvodásoktól kezdve egészen a 19 éves korúakig foglalkoztat a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó-akadémia. A Sonline.hu szerint a Cseri úti sportcentrumban lévő kollégiumban történtek az események, a főszereplők nagy része nem a Bene Ferenc Labdarúgó-akadémia tagja. Február 7-én este a lap információi szerint előkerült a 18 éves elkövető nemi szerve is, majd később (miután többen is berontottak a szobába) fáslival meg akarták kötözni a 13 esztendős sértettet, aki pár perc elteltével valahogy kiszabadult, és a folyóson kért segítséget telefonon.

Utóbbit rögzítette a biztonsági kamera. A nemi szerves történetet az egyik gyerek felvette a mobiljára, amit aztán később kitörölt, de remélik, sikerül visszaállítani a törölt fájlt. A rendőrség még vizsgálja a történteket, de a kollégiumban hat gyerek ellen (közülük hárman játszanak a Bene Ferenc Labdarúgó-akadémia korosztályos csapataiban) azonnal fegyelmi eljárást kezdeményezett Gémesi Csaba kollégium-vezető, és a két főkolompos nemkívánatos személynek minősül a Cseri úti sporttelepen - írja a Sonline.hu.