A komondoros Balogh fia is trafikos lehet

2013.05.01. 09:12 Módosítva: 2013.05.01. 09:21

A fülöpházai dohánykoncessziós pályázat nyertese Liptai Szabolcs Richard lett. Balogh József fideszes parlamenti képviselő vagyonnyilatkozatából pedig az derül ki, hogy a vele élő egyik gyermekét Liptai Szabolcsnak hívják – írja a hír24.hu. Liptai a képviselő nevelt fia, egy interjúban azt mondta róla: „közös gyerekünk. Illetve örökbefogadott. Velünk él.”

A politikus, aki egyben Fülöpháza polgármestere is, a napokban azzal került a hírekbe, hogy mostani élettársa azt állítja, megverte őt. A nőt jelenleg kórházban ápolják. Baloghról volt felesége is azt mondta, hogy rendszeresen verte őt, még akkor is, amikor terhes volt.

A  politikus szerint az történhetett, hogy egy hétvégi lakodalom után, hazaérkezéskor az asszony átesett a család vak komondorán. Ami biztos: a nő a kecskeméti kórházban fekszik, az intézmény feljelentést tett. A képviselővel készült interjúból az derül ki, hogy a komondoros történetet épp vele élő nevelt fiától, „Szabikától” hallotta. Balogh elmondta a fiú 31 éves és örökbefogadott gyermeke.

Kedden megírtuk, hogy Balogh volt felesége azt nyilatkozta, volt férje 25 évi házasságuk alatt folyamatosan bántalmazta. Többször annyira elverte, hogy több csontja is eltört.