Feltörték Papcsák Ferenc autóját

2013.05.17. 10:57

Feltörték Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP) zuglói polgármester, országgyűlési képviselő autóját csütörtökön. A járműből csak pénztárcáját és Fidesz-flottás telefonját vitték el –közölte  a XIV. kerületi önkormányzat pénteken.

A gépjárműben lévő laptopot, fényképezőgépet és egyéb értékeket érintetlenül hagyták. A közlemény szerint korábban minden választási kampány közeledtével betörtek a polgármester házába és feltörték autóját.

Papcsák Ferenc bízik abban, hogy az eset nincs összefüggésben azzal, hogy "egy zuglói LMP-s képviselő hosszú évek óta vizslatja parkolási szokásait, és rendszeresen fényképezi autóját". Gyanúsnak tartják ugyanis, hogy a polgármesternek csak személyi iratait és flottás telefonját vitték.

Ez nem a polgármester hete: a Blikk épp ma számolt be róla, hogy a Zuglóban, a polgármesteri hivatal udvarán megfelezték Papcsák autóbuszokra méretezett korábbi parkolóhelyét.

A közleményből nem derül ki, hogy a Mercedest az új, csonka parkolóhelyen törték-e fel. Ha azonban az esetnek köze lenne Papcsák munkájához, a tolvaj feltehetően a laptopot is magával vitte volna.

Papcsák Ferenc – a lopás miatt – ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen.