Fotó készült a Kálvin téri bankrablóról

2013.09.25. 08:21

Ahogy arról kedden beszámoltunk, egy ismeretlen férfi kedden, nagyjából tíz előtt öt perccel bement egy V. kerületi, Kálvin téri pénzintézetbe, majd az alkalmazottaktól – fegyverrel vagy annak utánzatával – a bevételt követelte. Miután a pénzt megkapta, elmenekült a helyszínről.

A férfi 30 év körüli, 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Mozgása dinamikus, fiatalos. A bűncselekmény elkövetésekor sötétzöld színű kapucnis kabátot, sötétkék színű farmernadrágot, szürke színű félcipőt és vastag, fekete színű kesztyűt viselt. A felsője kapucniját a fejére hajtotta, az alá egy világos baseballsapkát húzott. Sapkája siltjén egy fekete színű hosszított lencséjű napszemüveg volt.

Az elkövetőről fénykép is készült.

image

A rabláskor nem dördült el lövés, a férfi a pénzzel együtt elmenekült a helyszínről. A rendőrök nem ismerik a személyazonosságát, és nem vetődött fel, hogy az esetnek köze lenne más rablásokhoz. Egyelőre még vizsgálják, hogy a 175-180 centiméter magas, harmincöt év körüli, sovány testalkatú férfi mennyi pénzt zsákmányolt.

Ha kíváncsi miért ilyen rossz az elkövetőről készült felvétel, olvassa el tegnapi cikkünket, amelyben minden kérdésére választ találhat a biztonsági kamerás felvételekkel kapcsolatban.