Kiderült a csomagtartóba zárt férfi szörnyű titka

2013.10.24. 10:21

A két hete egy erdős területen egy autó csomagtartójába zárt, összevert férfi áldozatból gyanúsított lett, miután kiderült: egyik, 17 éves támadóját, egy fiút, korábban felcsalt a lakására, elkábított, megerőszakolt, mindezt  videóra is rögzítette. Utána a felvétellel zsarolta is a fiút azzal, hogyha nem elégíti ki szexuálisan, akkor az interneten teszi azt közzé. Minderről aBlikk számolt be, a lap szerint a rendőrök meg is találták a férfi lakásában az ominózus felvételt. 

A férfit zsarolás, szexuális kényszerítés, valamint gyermekpornográfia bűntett elkövetésének gyanújával hallgatták ki. A Blikk úgy tudja, hogy a felvételeken szereplő fiatalkorúakat keresi a rendőrség.

A férfinak az elmúlt évek alatt több tucat áldozata is lehet. Ő egyébként a vallomásában azt állította, hogy a videón szereplő fiatalember maga kezdeményezte az aktust, arról pedig fogalma sem volt, hogy hány éves. A rendőrök azt feltételezik, hogy a gyanúsított nem először kábította el áldozatát. Feltehetőleg ez volt az egyik módszere.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport