Életfogytiglant kaptak Baunokék gyilkosai

2014.06.12. 16:17

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott Baunok István és felesége, Julianna két gyilkosa, írta a Blikk.hu. M. Tibor és M. Béla legkorábban negyven év múlva szabadulhatnak a börtönből. A harmadik gyanúsítottat, H. Szabolcsot szintén életfogytiglanra ítélte a bíróság, ám őt huszonöt év múlva szabadlábra helyezhetik.

Dögkútba dobták az áldozatokat

Ahogy megírtuk, 2011-ben megölték a 60 éves Baunok István és 61 éves feleségét, Baunokné Hidvégi Juliannát. Holttestüket december 6-án, Újszász határában, egy használaton kívüli kútban találták meg. A most elítélt három férfi tudatosan készült a Baunok család házába való bejutásra, hogy 60 millió forintot szerezzenek a házaspártól. Mivel az összeget akkor nem sikerült megszerezniük, a párt és autójukat Újszász külterületére, egy erdős részre vitték. Itt több alkalommal megpróbálták a pénzösszeget átutaltatni

Baunok István számlájáról M. Béla és felesége közös számlájára. Mivel az átutalási kísérletek is meghiúsultak M. Béla és M. Tibor egy közeli kúthoz vitték a házaspárt. Feltehetően ezen a helyen a gyermekorvosként közismert feleséget brutálisan megverték. Ezután a házaspárt a kútba dobták, mindketten meghaltak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport