Rogán mindenkit megnyugtat az ingatlanmutyiról

2015.01.14. 14:44 Módosítva: 2015.01.15. 13:15

Rogán Antal szerint az elmúlt években az V. kerületi önkormányzat minden vagyonpolitikai döntése jogszerű volt. A Fidesz frakcióvezetője, az V. kerület egykori polgármestere azután tartott sajtótájékoztatót, hogy a jegyző arról tájékoztatta a testületet: nyomozás indul a belvárosi ingatlanértékesítések ügyében.

Steiner Pál, a kerületi pénzügyi bizottság MSZP-s elnöke azt közölte, hogy a nyomozóhatóság vizsgálatának lezárultáig, illetve az új elidegenítési rendelet megalkotásáig az V. kerületi önkormányzat nem ad el további ingatlanokat.

Így kaphat olcsó lakást a Belvárosban

A módszer egyszerű, Rogán munkatársainak, barátainak, ismerőseinek már sikerült, miért ne menne Önnek is? Itt olvashatja el, mit kell tennie.

Nem is úgy volt

Rogán Antal tájékoztatóján azt javasolta az újságíróknak, kérdezzék meg, hogy milyen döntést hozott pontosan a pénzügyi bizottság, mert ő úgy tudja, "nem egészen ezt a döntést hozta". Hozzátette ugyanakkor, hogy mivel nem volt jelen a tanácskozáson, nem kívánja kommentálni a döntést.

Azzal kapcsolatban, hogy az ügyészség hivatali visszaéléssel gyanúsította meg Rónaszéki László korábbi kerületi jegyzőt, Rogán Antal emlékeztetett: polgármestersége idején bizalomvesztés miatt megvált a jegyzőtől.

Szerinte a hivatali visszaélés egyébként arra utal, hogy hivatallal, nem pedig az önkormányzattal összefüggő kérdésről van szó.

Rogán Antal megismételte egyúttal azt az álláspontját, hogy az elmúlt években az V. kerületi önkormányzat minden vagyonpolitikai döntése jogszerű volt.

Az Együtt megnyilvánulásait az ügyben hisztériakeltésnek és hazugságkampánynak tartja a volt polgármester.