Putyin képekkel díszítették fel a Fidesz-irodákat

2015.02.14. 13:40

„Segítünk a kormánypárt külügyi kommunikációjának magyarázásában - 10 Fidesz irodára helyeztük ki új plakátjaikat. Mivel a kormány választói felé nem nem kommunikálja új külpolitikai irányvonalát a Humán Platform úgy döntött, hogy segít a Fidesznek és Simicska Lajos óriásplakátjai helyett a Fidesz irodáira helyezi ki azt amit a Fidesz valójában gondol az ország külpolitikai irányvonaláról!" − írja a szervezet Facebook-oldalán, és képeket is csatolt az akció teljesítéséről. De több olvasónk is küldött képeket arról, ahogy kerületi Fidesz-irodákat fedtek be Orbán-Putyin közös képekkel.

„Putyin látogatása előtt 3 nappal arra hívjuk fel figyelmet, az elmúlt években az Orbán-kormány politikája egyre inkább közeledik Putyinéhoz, és így az egész ország egyre távolabb kerül Európától" − írják. 

Szerintük „Orbán Viktor a belpolitikában egyre több olyan intézkedést valósít meg, amely országunkat nem egy demokráciához, hanem a Putyini autoriter rendszerhez teszi hasonlatossá, míg külpolitikánk az ukrajnai válság közepén fűződik egyre szorosabbra Oroszországéval. A magyar nép nem erre szavazott!" Február 16-án 18 órára a Keleti Pályaudvarhoz pedig tüntetést szerveznek.