Nem wellnessezni ment a wellnes hotelbe a BKK-vezetés

2015.04.07. 17:09

"A kétnapos program alatt a résztvevők az első napon 8:00-tól 0:30-ig (rövid étkezési szünettel) folyamatosan 16,5 órát, a második napon 8:00-tól 20:15-ig (rövid étkezési szünettel) folyamatos 12 órát dolgoztak, ami a két nap alatt 28,5 óra munkát jelentett" - reagált a BKK a Blikk múlt heti cikkére, amelyben a lap azt állította, egy romantikus erdei luxus wellness hotelben vitatták meg a budapesti közlekedés jövőjét a BKK felsővezetői.

A BKK szerint viszont azért volt szükség az elvonulásra, hogy koncentráltan dolgozhassanak a januárban, a vezetőség lecserélésévél együtt indult működési és hatékonyság-fejlesztési projekten a BKK új vezetői. Ennek keretében például elemezték a cég dolgozóitól beérkezett 850 fejlesztési javaslatot is.  A kemény munka mellett a BKK közleménye szerint nem is maradt idő wellnessezni, ezeket a szolgáltatásokat nem vették igénybe a BKK dolgozói.

A kétnapos kihelyezett ülésért 370-380 ezer forint plusz áfát fizetett a BKK, áll a közleményben. A konferenciatermet ingyen kapták meg.