Kamera is felvette a peches miskolci betörőt

2015.05.18. 16:05

Elég peches napot választott ki a betörésre a miskolci férfi, akit gyorsan el is kaptak a rendőrök a bűncselekmény után.

Egy miskolci családi házból akart pénzt lopni, de összefutott a lakás tulajdonosaival. Az értékekkel együtt kiugrott az emeleti szobából, a kerten keresztül próbált szokni, itt egy kamera is felvette, amint a kiskutyák megugatják a kerítés átugrása közben. A rendőrök még a közelben elfogták a tettest.

Untitled-1.gif
Fotó: Police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság részletesen is beszámol a rendőrség honlapján az esetről. Eszerint hétfőn 10 óra 24 perckor telefonált egy kétségbeesett nő Miskolcról, hogy lakásuk emeleti szobájában rajtakaptak egy tolvajt. Miután észrevették, kiugrott az ablakon, majd elmenekült.

Az ügyelet riasztására a helyszín közelében dolgozó nyomozók azonnal megkezdték a környék átfésülését, amely hamar eredményre is vezetett. Egy közeli utcában lettek figyelmesek a kapott személyleírásnak mindenben megfelelő férfira. A férfi épp egy taxiba akart beszállni, amikor a rendőrök igazoltatták. A taxival menekülni próbáló férfinál több százezer forint értékben találtak és foglaltak le készpénzt és valutát a rendőrök.

 A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves férfit a rendőrök előállították. Elszámoltatása jelenleg is zajlik.