Miklós
-7 °C
2 °C

Megtört az a férfi, aki Lajcsi birtoka mellett ásta el felesége holttestét

2016.01.13. 06:45

Beismerte a 44 éves B. Róbert, hogy ő ölte meg feleségét, amiért az asszony el akarta hagyni. A férfi akkor tört meg, miután egy hónap elteltével előkerült az elásott holttest az előzetesben lévő Lagzi Lajcsi birtokának közelében - írja a Blikk a Zsaru magazinra hivatkozva.

B. Róbert korábban a rendőröknek azt mondta, felesége eltűnt. A férj azt állította, hogy feleségét november 14-én látta utoljára, amikor Komáromban kellett találkoznia valakivel. "Megzsarolták, ha nem megy el, annak következményei lesznek. Elvittem őt a városba, azóta nem tudok róla semmit" - állítólag ezt mondta akkor a férj. 

De a rendőrök nem hittek neki, miután megtudták, hogy betegesen féltékeny volt a feleségére, gyakran kémkedett utána a munkahelyén is, a felesége el akarta hagyni. Csakhogy hiába volt gyanús B. Róbert, a holttest nem volt meg. December 30-án aztán előkerült, Lagzi Lajcsi birtokához közel találta meg egy férfi tyúkhúrszedés közben - a zenésznek természetesen semmi köze nincs az ügyhöz

Egy héttel azután, hogy előkerült és azonosították a holttestet, B. Róbert megtört és beismerte tettét.

A gyilkos férj azt vallotta, hogy lángoló szerelemmel szerette feleségét és nem tudta elfogadni, hogy el akarja hagyni őt. Vallomása szerint november 14-én egy veszekedés után autózni indultak, majd Bana és Ács között megálltak beszélgetni, de nem tisztázták a konfliktusokat, csak egy újabb nagy veszekedés robbant ki. A férj nem tudta pontosan felidézni a részleteket, csak arra emlékezett, hogy megütötte az asszonyt, majd a következő emlékfoszlány, hogy az anyósülés előtt térdel és zokogva öleli az asszony holttestét. A csomagtartóba tette, édesanyjához hajtott Komáromba, ahol aludni tért. De még aznap éjjel újra volán mögé ült és elhajtott, hogy megszabaduljon a holttesttől.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.