Kinga, Kincső
19 °C
32 °C

Ittak a Fradi-focisták, majd baleseteztek vasárnap hajnalban

2016.01.18. 19:50

A Ferencvárosi Torna Club két labdarúgója szombatról vasárnapra virradóra Budapesten közlekedési balesetet szenvedett – írja közleményében a Fradi.hu.

A két játékos, az autót vezető Varga Roland és utastársa, Busai Attila a klubvezetésnek arról is beszámolt, hogy mielőtt kocsiba ültek volna,

kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, azonban mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből.

A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek, írják.

Eltűnt a harmadik?

„Az FTC az érintetteket felelőtlenségük miatt természetesen súlyosan megbünteti a labdarúgó csapat házirendje szerint, a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik” – fogalmaz a közlemény.

Az Mno.hu úgy tudja, a baleset hajnal kettőkor történt, egy harmadik, válogatott ferencvárosi játékos is ült az autóban. A lapnak a rendőrség azt a tájékoztatást adta, hogy a Kútvölgyi úton január 17-én reggel egy személygépkocsi kőfalnak ütközött, a baleset során két személy megsérült. 

A lap információi szerint a harmadik focista elhagyta a helyszínt a baleset után. A gépjármű összetört, és az összes légzsák kinyílt. Szemtanúk szerint a játékosok ittas állapotban voltak, egyikük a jelenlévőkkel szóváltásba keveredett.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.