Tízéves kisfiút molesztált egy tárkányi férfi

2016.06.01. 15:03

Elfogta a rendőrség azt a 41 éves férfit, aki a szomszédjában élő család fiát molesztálta, írja a Police.hu a Zsaru Magazinra hivatkozva.

A férfihoz a szomszédasszony küldte át a gyereket, hogy dohányt kérjen tőle kölcsön. B. János ekkor bement az egyik szobába, és pár perc múlva női fehérneműben és ruhában, kezében egy vibrátorral tért vissza, és megmutatta a fiúnak, hogyan kell használni. A gyereket rá akarta venni, hogy próbálja ki. A fiú tiltakozott és többször kérte a férfit, hogy engedje haza.

Az anyának közben feltűnt, hogy sokáig elmarad a fia, ezért utána küldte a húgát, aki az ablakon benézve látta, hogy mi történik a szobában, de a sokktól nem tudta elmondani otthon. Az anya mit sem sejtve, visszaküldte a 8 éves kislányt, hogy hozza haza a testvérét. A kislány ekkor bekiabált a bátyjának, mire B. János elengedte a gyereket.

Otthon a kisfiú elmesélte, hogy mi történt, az anya pedig kihívta a rendőröket. A férfit az utcán fogták el férfi ruhában, ami alatt női fehérneműt viselt, majd ezután a házában megtalálták a vibrátort is.

Kihallgatásán tagadta, hogy bármilyen szexuális cselekményre rá akarta volna venni a gyereket, ellene védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése gyanú miatt indult eljárás. Amennyiben a kisfiú bírósági és pszichológusi meghallgatása megtörténik, az előzetes letartóztatásban ülő férfi ellen további eljárások is indulhatnak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport