Balhé Rogán Antal lakossági fórumán

2017.05.16. 19:18

Juhász Péter, az Együtt elnöke, volt belvárosi önkormányzati képviselő és ellenzéki szimpatizánsok is megjelentek Rogán Antal keddi nemzeti konzultációs fórumán, ahol többször bekiabálás és szóváltás zavarta meg a miniszter előadását.

Juhász a fórumról élő Facebook-videóban jelentkezett be, a balhés események a 39. perc környékén kezdődnek. 

Rogántól elvileg írásban lehetett kérdezni. Juhász olyan kérdéseket tett fel neki, mint hogy miért lop, meddig tervez lopni, bűnözőnek tartja-e magát. Később Juhász és más ellenzéki szimpatizánsok többször kiabálva is feltették kérdéseit, ilyenkor a fideszes törzsközönség a miniszter védelmére kelt, és visszakiabált nekik. 

„Anti, miért lopsz állandóan? Miért teszed tönkre a hazánkat?" – kiabálta hangosan egy másik ellenzéki. 

Rogán maga egy alkalommal úgy reagált, hogy Juhász Péterrel nem hajlandó szóba állni, mert az a feleségét és a családját gyalázza. Juhász erre reagálva azt kiabálta oda a színpadon álló miniszternek, hogy legyen férfi, mondjon egy esetet, amikor a családját bántotta. „Hazudott! Itt van kétszáz ember, akinek hazudott. Egyszer sem gyaláztam az ön családját, csak önről mondtam, hogy lop!" – folytatta Juhász.

Az Együtt elnöke ezt követően kiment a teremből, és az épületen kívülről egy hangosbeszélő segítségével kiabált be a terembe, többek közt az Orbán-kormány oroszbarátságát tette szóvá.

A fórumon történtekről hamarosan saját videónkban is beszámolunk. Rogán Antal és ügyvéd barátja, Kertész Balázs közös ügyeiről tavaly írtunk hosszú cikket.