Vascsővel verték halálra a zsámboki asszonyt

2017.10.17. 09:14 Módosítva: 2017.10.17. 09:15

Előzetes letartóztatásba kerül az a 24 éves férfi, aki a hétvégén vascsővel vert halálra egy magatehetetlen, idős asszonyt a Pest megyei Zsámbokon.

A 88 éves asszony rendszeres ápolásra szorult. A szomszédban lakó családja gondozta, ám éjszaka egyedül volt a házában, írta közleményében a Pest Megyei Főügyészség. 

Két férfi vendégmunkásként dolgozott a közelben, ők egy családi házban laktak a faluban. Szombat este az egyik férfi pálinkát, bort, sört, és valamilyen drogot fogyasztott, majd elment az idős nő házához.

Az ablakon keresztül bemászott, majd az ágyban fekvő asszonyt egy vascsővel olyan súlyosan megverte, hogy az asszony életét vesztette.

Kora reggel, szállására hazatérve a férfi elmondta munkatársának, hogy megölt egy nőt. A fiatalember ekkor társa szennyezett ruháját és cipőjét megpróbálta elégetni a kályhában, de nem volt nála semmi, amivel tüzet tudott volna gyújtani.  

Az idős nő holttestére a családja talált rá. A két férfit néhány órával a gyilkosság után egy igazoltatásnál fogták el. A Pest Megyei Főügyészség mindkét gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport