Egy céges buli után akarta megerőszakolni támadója a futónőt

2018.11.08. 07:57 Módosítva: 2018.11.08. 07:59

Újabb részletek derülnek ki a Zsaru magazinból a Makai Viktória futónő ellen elkövetett szexuális támadásról. A rendőrségi lapnak Oláh Dávid, a X. Kerületi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka beszélt az ügyről. A cikket a 24.hu szemlézte.

H. István október 14-én egy munkahelyi buliban volt, ahol ivott is. A bulit otthagyva a Jászberényi úton szegődött a futónő nyomába. Lerántotta a földre. Amikor a nő  próbált segítségért kiáltani, befogta a száját, majd többször ököllel arcon ütötte.

A nőt a hajánál fogva egy kietlenebb részre rángatta, és ráparancsolt, hogy feküdjön a hasára. Ezután kétszer is megpróbálkozott azzal, hogy megerőszakolja a nőt, de nem volt merevedése.  

Közben a futónő férje hazatért otthonukba, de nem találta otthon a feleségét, ezért elindult megkeresni. Otthonukhoz közel látta meg, hogy feleségével valaki erőszakoskodik a bokrok között. A férfi lerángatta a feleségéről H. Istvánt, aki elmenekült.  

A futónő és férje azonnal hívták a rendőrséget. Az asszonynak úgy rémlett, hogy támadóját többször is láthatta egy közeli üzletben. Személyleírást adott róla, így a rendőrök azonnal elmentek a futónő által említett boltba. Itt az üzletvezető azt mondta nekik, hogy a férfi nemrég indult el a munkahelyi buliból.

A támadó, H. István véres ruhában ért haza, ami feltűnt a feleségének. A feleség ezért üzenetet írt férje főnökének, hogy mi történt. Üzenetét épp akkor kapta meg a főnök, amikor már a rendőrökkel beszélgetett. 

A rendőrök ezután H. István kőbányai lakásához mentek. A férfit a ház  kamrájában, a hűtő mögé bújva találták meg teljesen meztelenül.

A férfi ellen szexuális erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás.  

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy céges buli után akarta megerőszakolni támadója a futónőt

Újabb részletek derültek ki a Makai Viktória ellen elkövetett támadásról. A férfit a rendőrök meztelenül találták meg a hűtőszekrény mögött.

419 · Nov 08, 2018 07:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments