Megvan az orvosi szakvélemény, mi okozta Rubint Réka édesanyjának halálát

2021.03.24. 09:39

Rubint Réka édesanyja ugyan felgyógyult a koronavírusból, de a tüdőgyulladás szövődményeket hagyott maga után. Az orvosi szakvélemény szerint tüdőembólia okozta a 71 éves asszony halálát − írja a Blikk. A tragédia elkerülhetetlen volt, hiába szedett vérhígítót.

A szakorvos azt mondta, ha éppen nem velünk van, hanem 400 kilométerrel odább, akkor is ugyanabban az időpontban lett volna rosszul

− mondta Réka férje, Schobert Norbert, aki mindig nagyon szoros kapcsolatot ápolt anyósával. A koronavírus miatt sok időt töltöttek együtt, nagyon vigyáztak rá, mert féltek, hogy elveszítik őt.

Anyósom az utolsó napját végig velünk töltötte, büszkén nézte a lányát, miközben edzést tart, néha elszenderedett a délelőtt folyamán, aztán Réka ebédet főzött az egész családnak, jókat ettünk, ittunk, és sokat nevettünk. Boldog napunk volt

− emlékezett vissza Norbi az anyósa utolsó napjára. Rubint Réka édesanyja a család garázsa előtt lett rosszul, veje és legidősebb unokája megpróbálta újraéleszteni. A mentők tíz perc alatt a helyszínre értek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de egy óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani.