Sára, Márió
-4 °C
5 °C

Molnár Szabina

Felszólították Európát, hogy mielőbb engedélyezze az oxfordi vakcinát Felszólították Európát, hogy mielőbb engedélyezze az oxfordi vakcinát

Ausztriában 20 százalékos oltóanyag-kiesést jelent januárban a Pfizer−BioNTech vakcina beszállítása körüli késlekedés.

tegnap, 13:34

Beperelték az Apple-t Beperelték az Apple-t

A Coalition for Safer követeli, hogy az Apple távolítsa el a Telegram nevű közösségi média-alkalmazást az Apple Store-ból.

tegnap, 12:35

Megérkezett a Cherry hivatalos előzetese, amelyben a főszerepet Tom Holland és Ciara Bravo játssza. A Russo testvérek legújabb filmjét az Apple TV+ 40 millió dollárt fizetett, várhatóan március 12-én jelenik meg a az Apple TV+ kínálatában.

tpm

Sokak szerint a filmben Tom Holland eddigi legnagyobb alakítását láthatjuk majd, vízválasztó szerep lehet a színész karrierjében.

 

Britney Spears húga, Jamie Lynn Spears szerint Elon Musk felelős több macska haláláért is − írja a TMZ.

brt

Szerinte minél hamarabb orvosolni kell a hibát, ugyanis több háziállatukat is elveszítették a Tesla miatt. Mint mondta:

Nem is akarom megszámolni, hogy hány macskát veszítettünk el. A Tesla egy csendes macskagyilkos, és ezt a problémát meg kell oldanunk. Az autónak ki kell adnia valamilyen hangot, hogy a macskák észrevegyék, hogy közeledik, és időben elmenekülhessenek.

A nő − ugyan nem mérnök − még ötletet is adott Elon Musknak, hogyan lehet elkerülni a jövőbeni „macskatasztrófákat”.

 

Néhány hónappal ezelőtt egy macska születésnapi buliján kapta el a koronavírust több résztvevő is Chilében − írja a Bio Bio Chile. A hírt csak szombaton erősítette meg az egészségügyi minisztérium munkatársa, Francisco Álvarez. Szerinte az emberek bármit kitalálnak, csak hogy találkozhassanak, azonban a bulin résztvevők közül hatan megerősítették, hogy valóban a macska születésnapját ünnepelték.

Amikor megtudtam, azt gondoltam, ez csak egy vicc

− mondta Álvarez. A születésnap után 15 embernél mutatták ki a fertőzést, amit valószínűleg az összejövetelen kaptak el.