Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Pál
-9 °C
2 °C

Molnár Szabina

Készenlétbe helyezték az amerikai katonákat, készek Ukrajnába küldeni őket Készenlétbe helyezték az amerikai katonákat, készek Ukrajnába küldeni őket

A NATO főtitkára szerint valós veszélyt hordoz az orosz csapatmozgás.

tegnap, 21:44

Orbán Viktor meglátogatta a Csiga csoportot

Focilabdát vitt az acsalagi gyerekeknek.

tegnap, 20:36

Szlávik János: Az omikron is tud súlyos tüdőgyulladást okozni Szlávik János: Az omikron is tud súlyos tüdőgyulladást okozni

Szlávik János elmondta, mi a teendő, ha jelentkeznek a tünetek.

tegnap, 20:19

Minden közösségi oldalán letiltotta a hozzászólásokat Kulcsár Edina. A magyar modell azután állította be így a profilját, hogy férjével, Szabó Andrással (Csutival) bejelentették: elválnak.

A magyar szépségkirálynőnek nem kellett sok idő, hogy rátaláljon a szerelem, ugyanis válása bejentése után közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy rátalált a szerelem. Kulcsár Edina a népszerű rapper, Varga Márk (G.w.M) oldalán találta meg a boldogságot.

A modell arról is beszámolt közösségi oldalán, hogy megjelent az első videóklipje, amelyben arról énekel, hogyan érezte magát az elmúlt hónapokban, azonban a Youtube-csatornáján sem nyilváníthatja ki véleményét egyik követője sem. Ugyanez a beállítás a Facebook- és Instagram-oldalán is.

Kulcsár Edina első videóklipje hétfő délután ötkor jelent meg. Szavazzon, és mondja el véléményét nálunk!

Önnek tetszik Kulcsár Edina első videoklipje?

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) lehetségesnek tartja, hogy a járvány az omikron-variáns hullámának lecsengésével véget érhet Európában – jelentette ki Hans Kluge, a WHO európai részlegének vezetője. Mindemellett óvatosságra intett a koronavírus lehetséges újabb mutációinak vonatkozásában.

Kluge szerint a mostani omikron-hullám után Európában néhány hétre, illetve hónapra általános immunitás lesz, köszönhetően a védőoltásoknak vagy pedig annak, hogy az emberek átestek a fertőzésen.

Arra számítunk, hogy lesz egy nyugalmi időszak, amíg a Covid–19 visszatérhet az év vége felé, de a járvány már nem feltétlenül jön vissza

– fogalmazott Hans Kluge.

A WHO becslése szerint márciusig az európai régióban élők mintegy 60 százaléka fertőződhet meg a koronavírus omikron-mutációjával – számolt be az MTI.

A koronavírus okozta járvány kezdete óta először emelkedett 300 ezer fölé az egy hét alatt kimutatott új fertőzések száma Oroszországban. Ugyanakkor a halálozások száma tovább csökkent, és 2021 nyara óta először nem érte el az ötezret.

Az igazolt új fertőzöttek száma január 17. és január 23. között 304 657 volt, ami csaknem a duplája az egy héttel korábbinak. A 24 óra alatt diagnosztizált új fertőzöttek száma vasárnap immár a harmadik egymást követő napon döntötte meg az abszolút rekordot, és 63 205-tel 11 108 191-re emelkedett.

Oroszország 85 régiójából immár 64-ben mutatták ki az omikron-vírusvariánst. Az új páciensek 51,9 százalékát a delta-variáns, 48,9 százalékát pedig az omikron és más nem domináns mutánsok fertőzték meg – számolt be az MTI.